Inzaghi: Messi ve Ronaldo Benim Rekoruma Yaklaşamaz - Son Dakika
Spor

Inzaghi: Messi ve Ronaldo Benim Rekoruma Yaklaşamaz

Inzaghi: Messi ve Ronaldo Benim Rekoruma Yaklaşamaz

Milan'ın efsane ismi, final maçlarındaki golleriyle ilgili iddialı konuştu.

31.10.2013 20:30

Milan'ın unutulmaz golcülerinden Filippo Inzaghi, kupa finallerinde atmış olduğu gol sayısına Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun bile erişemeyeceğini savundu.

40 yaşındaki eski yıldız, kariyeri boyunca Milan ve Juventus formaları altında çıkmış olduğu final maçlarında 8 gole imza atmıştı.

2007'de Milan'ın Liverpool karşısında Atina'da kazanmış olduğu Şampiyonlar Ligi finali zaferinde iki gole imza atan Inzaghi, daha önceden de UEFA Süper Kupası'nda Sevilla, FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda da Boca Juniors'a karşı toplam üç kez fileleri havalandırmıştı.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Inzaghi, "Atina'daki final maçı öncesinde Carlo Ancelotti forvette beni mi yoksa Alberto Gilardino'yu mu oynatacağına karar veremiyordu. Sonuçta ben oynadım ve iki gol attım. Daha sonra Sevilla ile oynadığımız Süper Kupa maçında bir, Boca Juniors ile oynadığımız Dünya Kulupler Şampiyonası finalinde de iki gol attım." dedi.

"Üç büyük finalde beş gol, üstelik hepsini de biz kazandık. Messi ve Ronaldo bile bunu başaramaz. Bu, benim elimde tutacağım bir rekor olarak kalacak." diyen Inzaghi, sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda altyapıda antrenörlük yapıyor, tecrübelerimi genç nesillere aktarıyorum. Hay acirc;lim tüm kariyerim boyunca Milan'a hizmet vermek." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Inzaghi: Messi ve Ronaldo Benim Rekoruma Yaklaşamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement