İpek Şenoğlu Cup Tarihleri Belli Oldu - Son Dakika
Spor

İpek Şenoğlu Cup Tarihleri Belli Oldu

İpek Şenoğlu Cup Tarihleri Belli Oldu

İlki 2013'te düzenlenen İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası'nın bu seneki tarihleri belli oldu.

16.01.2014 10:44  Güncelleme: 10:41

İlki 2013'te düzenlenen İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası'nın bu seneki tarihleri belli oldu. 17 Şubat-2 Mart 2014 tarihlerinde Akatlar Clubsporium'da düzenlenecek turnuvaya şimdiden sponsorların ilgisi büyük.

İlk senesinde 800 civarı katılımcının oynadığı turnuva hakkında bilgi veren milli tenisçi İpek Şenoğlu, "Bu turnuvanın yeri yaptığımız tüm spor organizasyonları arasında benim için çok özel. Geçen sene yaptığımız basın toplantısında turnuva için 'benim bebeğim gibi' ifadesini kullanmıştım. Şimdi bebeğimiz ufak ufak büyümeye başladı. Sponsorlarımızın çoğu, bize olan inançları sayesinde bu sene de devam etme kararı aldı. Amacımız profesyonel bir tenis turnuvası olmasa da senyör seviyesinde örnek olabilecek profesyonelce yönetilen bir turnuva organize etmekti. İlk senesi çok başarılı geçti. Bu sene de aynı profesyonelliği devam ettirmek bir de organizasyonumuzun içerisine sosyal sorumluluk projesi eklemek istiyoruz. Proje ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Ben de heyecanla bekliyorum 17 Şubat'ı" dedi.

Turnuvada açılacak yaş kategorileri; kadın ve erkeklerde yeni başlayanlar ve 18+, senyörlerde ise tek kadınlarda; 35+, 45+, tek erkeklerde ise 35+, 45+, 55+ ve 60+.

Aynı zamanda İpek Şenoğlu Cup'ta çiftler kategorileri de açılacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İpek Şenoğlu Cup Tarihleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement