İş Adamı Erdal Alkış Tff Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Spor

İş Adamı Erdal Alkış Tff Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı

İş Adamı Erdal Alkış Tff Başkanlığı\'na Adaylığını Açıkladı

İş adamı Erdal Alkış, 27 Şubat tarihinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkan adayı olduğunu açıkladı.

16.02.2012 13:45

İş adamı Erdal Alkış, 27 Şubat tarihinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkan adayı olduğunu açıkladı.

Conrad Otel'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Alkış, TFF başkan adaylığını "Ateşten gömlek" şekilde nitelendirerek, "Ateşten gömlek olarak addedilen ve henüz kimsenin bu göreve talip olmadığı belki de olmayacağı bir görev için burada bulunuyoruz. Ateşten gömlek olarak addedilen ve henüz kimsenin bu göreve talip olmadığı belki de olmayacağı bir görev için burada bulunuyoruz. Ben Erdal Alkış olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğumu açıklıyorum. Bize destek veren kulüplerimiz

ile diğer çalışma prosedürleri zaman içinde kendilerini gösterecektir. Biz de sizleri bu konuda bilgilendireceğiz. Bu vesile ile hepimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Basın mensupları tarafından spor camiası içinde olmadığı şeklinde yöneltilen bir soruya Alkış, girift sistemde ille de spor camiasının içinden olmaya gerek olmadığını vurgulayarak, "Ortada bir problem var. Bunun bir şekilde halledilmesi gerekiyor. Biz bu konuda dersimizi çalıştık. Bu göreve layıkıyla talip olduğumuzu ifade ediyoruz. Biz var olan problemlerin tamamını çözmek için iradeli, dik durarak her şeyi yapmak için talip olduk bu göreve. Bunu da sonuna kadar uygulayacağız. Bunu herkes görecek" diye

konuştu.

TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifası hakkında yorum yapmayı doğru bulmadığını ifade eden Alkış, Aydınlar'ın istifasını tahammülsüzlük ile alakalı bir durum olarak nitelendirdi.

Türk futbolunu herkesin içinde bulunduğu bir gemiye benzeten başkan adayı, "Bu hepimizin içinde olduğu bir gemi. Bu kitleleri ilgilendiren bir durum. Biz artık renklerin üstünü örtmek gerek diyerek yola çıkıyoruz. Yarın bizim, adına marşlar yazacağımız bir rengimiz kalmayabilir. Ortaya çıkmamızın en önemli nedenlerinden birisi de şimdiki sorunların çözümünde dışarından kararlı bir şekilde duruş sergileyebilecek kişilerin olması gerekliliğidir" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının hangi takımı tuttuğunu sorması üzerine her kulübe eşit mesafede olduğunu açıklayan Alkış, "Her kulübe ne kadar yakınsam o kadar uzağım. Hiçbir kulübün ne karşısında ne de yanındayım. Hepsini çok seviyorum. Bunu da bu kararlılıkla yapamadığımız için bu sonuçlarla karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulunda yer alacak isimlerin daha sonra açıklanacağını ifade eden Erdal Alkış, Türk futbolunda TMSF ve BDKK gibi üst bir kurul oluşturmaları gerektiğini sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İş Adamı Erdal Alkış Tff Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement