İspanya Rahat Kazandı: 3-0 - Son Dakika
Spor

İspanya Rahat Kazandı: 3-0

İspanya Rahat Kazandı: 3-0

İlk yarıda erken gelen gollerle rakibin kilidini açan Vicente Del Bosque'nin takımı, rahat bir oyunla üç puana uzandı.

16.11.2014 18:22

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde C Grubu mücadelesinde 'son şampiyon' İspanya, sahasında Belarus'u konuk etti.

Dünya Kupası'nda hayal kırıklığı yaratan Boğalar'da teknik direktör Vicente del Bosque, büyük bir revizyona gitmesine rağmen elemelerdeki ilk üç maçta iki galibiyet ve bir mağlubiyet elde ederek Ukrayna ve Slovakya'nın ardından üçüncü sırada kendilerine yer bulabildi. Lüksemburg ile beraber grubun en zayıf halkalarından olan Belarus ise, bu periyotta sadece bir puan alabildi.CASILLAS'TAN REKOR

Iker Casillas, Avrupa Şampiyonaları ve elemeleri tarihinde 32. defa forma giyerek Fransız eski savunmacı Lilian Thuram'ı geride bırakarak yeni rekorun sahibi oldu.

Maç boyunca rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen İspanya, aradığı golü de çabuk buldu. 18'de sağ kanattan Koke'nin hazırladığı pozisyonda Isco, yay üzerinden enfes bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi.

Sadece bir dakika sonra ise sahneye Barçalı yıldız Sergio Busquets çıktı. Başarılı orta saha, ceza sahası dışında yaklaşık 25 metreden harika bir gole imzasını attı.

Devre boyunca rakip kaleyi zorlamaya devam eden ev sahibi, Pedro ve Paco ile Zhevnov'u aşmayı başaramayınca devre 2-0'lık İspanya üstünlüğüyle tamamlandı.

İSPANYA KİLİDİ RAHAT AÇTI

İkinci 45 dakikada da sahada mutlak bir İspanya hakimiyeti vardı. Alışkın olduğumuz futbolu sergilemekte zorlanmayan Del Bosque'nin öğrencileri, 55'te Pedro ile farkı üçe çıkardı. İspanyol golcü, sağ kanattan Juanfran'ın pasında ceza alanına süzüldü. Çaprazdan düzgün bir vuruşla fileleri sarsan yıldız, durumu 3-0 yaptı.

Mücadelenin sonlarına doğru, dakikalar 89'u gösterirken, Pedro attığı gole benzer bir noktadan yaptığı vuruşta bu sefer direğe takıldı ve mücadele İspanya'nın 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

EURO 2016 elemeleriyle ilgili tüm haberler ve maç özetleri UEFA.com'da!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İspanya Rahat Kazandı: 3-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement