İspanya Zorlandı: 2-1 - Son Dakika
Spor

İspanya Zorlandı: 2-1

İspanya Zorlandı: 2-1

I Grubu'nun lideri İspanya, Belarus'u zor da olsa mağlup etti.

12.10.2013 00:59

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nun lideri İspanya Milli Takımı, Belarus ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Son Dünya ve Avrupa şampiyonu İspanya'ya galibiyeti getiren golleri ise Xavi Hernandez ve Alvaro Negredo kaydetti. Belarus adına ise ağları havalandıran isim Sergei Kornilenko oldu.

Müsabaka son derece yavaş bir tempoda başladı. İlk 10 dakikada iki ekip de kaleyi göremedi. İspanya, bu dakikanın ardından rakip yarı sahaya yerleşti ama Francesc Fabregas'ın 142teki şutu ile David Silva'nın 16'daki şutu kaleyi bulmadı.

Bu iki şutun ardından 30'a kadar tekrar pozisyon yaşanmadı. David Silva'nın 37'deki şutu kaleyi bulmayınca ilk devre golsüz sona erdi: 0-0.

İspanya, ikinci devre baskısını artırdı. Michu'nun 52'deki şutu kaleyi bulmadı ama aranan gol çok da gecikmedi. 61'inci dakikada ceza sahasının önüne düşen topa gelişine vuran isim Xavi oldu ve İspanya'yı öne geçirmeyi başardı: 1-0.

78'inci dakikada ise Sergio Ramos'un ortasına kafayı vuran Manchester City'nin golcü ismi Alvaro Negredo, skoru 2-0'a getirdi.

Maçın son bölümünde konuk ekip ümitlendi. Sergei Krivets'ten aldığı pası iyi değerlendiren Sergei Kornilenko, Valdes'i avlayarak farkı bire indirdi ama geride kalan bölümde başka gol olmayınca İspanya üç puana uzandı: 2-1.

İspanya, bu galibiyetle puanını 17'ye çıkardı. Belarus ise dört puanda kaldı.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor İspanya Zorlandı: 2-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement