İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında ağırladığı Başkent temcilcisi Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu.

06.10.2012 20:33

İstanbul Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında ağırladığı Başkent temcilcisi Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carvalhal, "İkinci golden sonra oyuna dönmeyi başardık. Rakip kaleye gitmeye başladık. Sahada aklımızdan çok kalbimizle oynamaya çalıştık. Oyunumuz takımdaki oyuncuların ayağına bakıyor. Fakat bu oyunculardan normal seviyelerinin altında oyun izledik. Ligin durması kendimizi toparlamak için yardımcı olacak. Bu arada kendi seviyemize dönmeye çalışacağız. Rakiplerin taktiklerine karşı nasıl davranmamız gerektiğini bulmamız lazım" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Ekrem Ekşioğlu ise "Evimizde maç kazanamıyoruz. Takım halinde iyi defans yapıyoruz ama pozisyon üretme konusunda belli bir süredir sıkıntı yaşıyoruz. Umarım milli maç arasında bu eksikliğimizi gideririz. Bu süreçte yapabileceğimizin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Efe İnanç da, "Maçın gidişatında gol atanın kazanabileceği bir mücadeleydi. Duran top sonrası bir gol yedik. İkinci golden sonra dirençleri de arttı. Milli takım arasının da girmesi, toparlanmamız açısından önemli. Bundan sonra öz eleştirimizi yapıp maçlara daha hazır çıkacağız. Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise iki takım için de önemli bir maç olduğunu belirterek, "Bu zamana kadar bunu yapamadığımız için beklenen oyunu sahaya yansıtamamıştık. Her ne kadar hava şartları iyi görünse de rüzgar ve zeminin kaygan olması oyunu etkiledi. Bu galibiyet milli maçlar öncesi bizim için iyi bir moral oldu. İyi bir şekilde Galatasaray maçına hazırlanarak iyi futbol oynayıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Kaleci Ramazan Şahin ise, "Milli maç arasına girmeden aldığımız 3 puan önemli" şeklinde kaydetti. Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Serkan Kurtuluş ise, "Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk ve hafta arasında buna göre hazırlandık. Takım olarak iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Çok iyi oynadığımız söylenemez ama çok iyi mücadele ettik" diye kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement