Kaptan Onur Takım Arkadaşlarını Uyardı - Son Dakika
Spor

Kaptan Onur Takım Arkadaşlarını Uyardı

Kaptan Onur Takım Arkadaşlarını Uyardı

Trabzonspor takım kaptanı Onur Kıvrak, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından Kardemir Karabükspor ile oynanacak maç öncesi antrenmanda takım arkadaşlarına uyarılarda bulundu.

12.02.2014 17:49

Trabzonspor takım kaptanı Onur Kıvrak, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından Kardemir Karabükspor ile oynanacak maç öncesi antrenmanda takım arkadaşlarına uyarılarda bulundu. Herkesin giydiği formanın hakkını vermesi gerektiğini belirten Onur, "Şimdi takımın başında ağabeyimiz var. Herkes onu dinleyecek. Şu an kötü bir durumda olabiliriz ama hep birlikte bunun üstesinden gelebiliriz" dedi.

Trabzonspor, teknik direktör Mustafa Akçay ile yolların ayrılmasının ardından ilk antrenmanını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Yardımcı antrenör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenman öncesi kaptan Onur, takım arkadaşlarına bir konuşma yaptı. Sinirli olduğu gözlenen Onur, bu aşamadan sonra herkesin kendisini Trabzonsporlu gibi hissederek oynaması gerektiğini belirterek, "Şu anda ağabeyimiz geldi başımıza. Herkes onu dinleyecek. Gençler gençliğini bilecek. Artık yeni bir sezona başlıyormuş gibi başlayacağız. Şu anda kötü durumda olabiliriz ama hepimiz bir birimize destek olacağız. Benim için kaptanlık önemli değil, paranın da hiçbir önemi yok. Neden kötü oynuyoruz. Sorununuz mu var. Ben maç kazanmak istiyorum. Maddi veya manevi kimin ne sorunu varsa burada söylesin. Herkes bu formanın hakkını vermek için çalışacak, çalışmalı" dedi.

Onur'un konuşması sırasında Portekizli futbolcu Bosingwa'nın da araya girerek bir şeyler söylediği gözlendi.

Konuşmanın ardından antrenmana başlayan bordo-mavililer, koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Sakatlıkları devam eden Malouda ve Bamba ise antrenmana katılmadı.

AKÇAY BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak ayrılan teknik direktör Mustafa Akçay'ın ise, Cuma günü Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi'nde saat 14.30'da bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Akçay, antrenman öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek, futbolcular ve çalışanlarla vedalaşarak aracı ile tesislerden ayrıldı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaptan Onur Takım Arkadaşlarını Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement