Karabük'ten Açıklama! Igor Tudor Galatasaray ile Anlaştı Mı? - Son Dakika
Spor

Karabük'ten Açıklama! Igor Tudor Galatasaray ile Anlaştı Mı?

Karabük\'ten Açıklama! Igor Tudor Galatasaray ile Anlaştı Mı?

Igor Tudor Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacak mı? Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, Igor Tudor ile Galatasaray görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

14.02.2017 13:35

Igor Tudor Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacak mı? Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, Igor Tudor ile Galatasaray görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Igor Tudor'un Galatasaray ile görüştüğü yönündeki iddialar hakkında konuşan Tankut, Galatasaray'ın Tudor'u takımın başına getirmesi durumunda etik olarak büyük bir yanlışın altına imza atacağını ifade etti.



KARABÜKSPOR'DAN TUDOR VE GALATASARAY AÇIKLAMASI



Tudor ile Beşiktaş maçından sonra görüştüğünü ifade eden Tankut, Galatasaray'ın Tudor ile anlaşması halinde söyleyeceği çok şeyin olacağını vurguladı ve sarı-kırmızılı kulübü etik davranmamakla suçladı.



Tudor ile Galatasaray arasındaki görüşmeleri değerlendiren Tankut, "Galatasaray'dan gelen bir teklif yok ancak dışarıdan duyduğumuz bazı şeyler var, bir çalışma olduğunu da biliyoruz. Galatasaray'ın bu tavrını doğru bulmuyorum, etik bulmuyorum. Biz Tudor'u bulmuşuz getirmişiz. Hem Tudor'un hem de Galatasaray'ın 31 Mayıs'a kadar beklemesi gerekirdi. Umarım bu haberler doğru değildir. Galatasaray büyük bir kulüp ve istediği teknik adamı istediği yerden getirme gücüne sahip. Bir Anadolu kulübünden bir teknik adamı bu şekilde kopartmaya çalışmak çok doğru bir durum değil. Tudor'un menajeri Seric beni aramadı, ben de onu aramadım. Eğer böyle bir durum varsa, menajer Seric'in zaten beni araması lazım. Tudor eğer Galatasaray'a giderse tepkimi çok ciddi şekilde ortaya koyarım, bu durum etik değil" dedi.



IGOR TUDOR GELİRSE ŞEREFSİZDİR"



Bu arada Tudor ve Galatasaray iddiası için açıklama yapan Ahmet Çakar "Eğer Tudor bugün Karabükspor'u bırakıp sezon ortasında Galatasaray'a gelirse, "Şerefsiz, hain Tudor" diye canlı yayında bağırırım. Tabii bunu sportif anlamda söylüyorum. Ayrıca Karabük'ü satan yarın maç satar" ifadelerini kullandı.



IGOR TUDOR'UN KARABÜKSPOR İLE OLAN SÖZLEŞMESİ



Karabükspor'un başında harikalar yaratan Hırvat teknik adama taraftarın ilgisini bilen sarı-kırmızılı idareciler, İgor Tudor'u gözüne kestirdi. Sezon sonu sona erecek sözleşmesini sadece 150 bin Euro karşılığı feshetme şansı bulunan Hırvat teknik adam, eşinin doğumu için gittiği Zagreb'de Galatasaray gelişmesiyle döndü. Galatasaray yönetiminin İgor Tudor'a ilk etapta sadece dört aylık kontrat önereceği, uzun vadeli mukavele için ise sezonun şampiyon tamamlanması şartını koşacağı gelen haberler arasında...



Kaynak: Sporx.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Karabük'ten Açıklama! Igor Tudor Galatasaray ile Anlaştı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement