Karabükspor'da Çifte İmza - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Çifte İmza

Karabükspor\'da Çifte İmza

Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

22.06.2012 17:04

Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı mavili ekip, geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü takımının forması giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Atilla Aybars Garhan ile 4 yıllık, iç transferde de Hakan Söyler ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde gerçekleşen ve Kulüp Müdürü Sezai Açıkgöz ile birlikte 4 yıllık sözleşmeye imza atan genç oyuncu Atilla Aybars Garhan, Karabükspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ve takım için elinden gelen çabayı sergileyeceğini söyledi.

Hakan Söyler ise Karabükspor'da 5 sezonunu geçireceğini söyleyerek, takım olarak bu yıl geçen yılki hatalardan ders alarak yeni hocamızla birlikte daha üst seviyelere çıkmak için hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

Öte yandan Karabükspor bu sezon kadrosunda bulunan İsmail İsa Mustafa, Deumi, Hamza Çakır ve Mehmet Çakır ile sözleşmeleri biten Ergin Keleş ve Hocine Ragued ile yollarını ayırırken, Lomana Lualua (2 yıllık), Ahmet İlhan Özek (3 yıl), Yiğit İncedemir (3 yıl), İshak Doğan (3 yıl), Adem Candır (4 yıl) ve Atilla Aybars Garhan'ı (4 yıl) renklerine bağladı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Çifte İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement