Karabükspor'dan Özür - Son Dakika
Spor

Karabükspor'dan Özür

Karabükspor\'dan Özür

Mesut Bakkal, gördükleri kırmızı kartla ilgili, hem kulüp olarak, hem de sporcularının özür dileyeceğini açıkladı.

11.02.2013 17:58  Güncelleme: 18:03

Kardemir Karabük spor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bursaspor maçında Ahmet İlhan'ın yan hakeme çarparak kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak hem kulüp olarak, hem de sporcularının özür dileyeceğini açıkladı.

Mesut Bakkal, Bursaspor maçında mağlubiyeti hak ettiklerini belirterek şunları söşyledri:

"Hiçbir zaman arkasına sığınmadım ama belli başlı faktörlerin, belli başlı kararların oyunumuzu veya sonucu etkilediği bir maçtı. Hakem kararlarının ortaya çıktığı bir maçtı. Bunun arkasına sığınmadan yine söylüyorum, hakemi de yenmemiz gerekiyordu. Çünkü, öyle bir maça çıkıyorduk. Bugün yüreğim sızladı, Bursaspor zirvede dediler, biz yenseydik bize diyeceklerdi. Hedefi farklı koyma adına önemli bir maçtı."

İnişli çıkışlı grafikler yaşadıklarını ifade eden Mesut Bakkal, şöyle konuştu:

"Bunu yaşamamamız gerekiyor. Burada bir suçlu varsa en büyük suçlulardan birisi benim. Bir an önce dönüş yapmamız gerekiyor. Önceki gösterdiğimiz coşkuyu, kazanma arzusunu bundan sonra ki haftalarda ortaya koymamız gerekiyor. Bu takım bunu bundan sonra yapacaktır. Çünkü daha önce de yaptı. Ben sadece fırsatların kaçması adına üzülüyorum. Hem spor camiasında, hem kamuoyunda çok iyi çıkış yapmış bir takımın teknik direktörüyüm ama daha fazlasını yapamamanın acısını yaşıyorum. Bu takım böyle maçları yaşayacak mı? yaşayacak, olacak mı? olacak, ama 3 gol yemeyi hazmedemiyorum. Hayallerim farklıydı ama yıkılmadı. Şu andaki bulunduğumuz bu çıtayı atladığımız zaman gideceğiz ama o çıtayı bir türlü atlayamadık, derdim o"

Mesut Bakkal, Antalyaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Alacağımız iyi sonuç bizi tekrar yukarıya doğru potaya sokacak. Bunu yapabilecek hem gücümüz, hem de inancımız var. İnşallah inancımız sahaya yansır ve iyi bir skorla Karabük'e döneriz.

Ahmet İlhan, Yiğit, Hakan Söyler kart cezalısı ama Erdem ve Shelton iyileşti. Allah'tan kadromuz geniş ki eksik oyuncularımızın yerine oynatacağımız oyuncularımız var" diye konuştu.

ÖZÜR MESAJI YAYINLANACAK

Ahmet İlhan'ın kırmızı kart görmesi olayına da değinenen Mesut Bakkal, şöyle konuştu:

"Hakem haklıydı. Ahmet ve kulüple görüşmemiz sonrasında bir özür mesajı yayınlayacağız. İnsanlar hata yapabilir ama ben Ahmet İlhan'ın kesinlikle bu tür şeyler yapmasını tasvip etmiyorum. Çünkü kaliteli bir çocuk ve hak etmiyor. Belki bir anlık skorun verdiği acıyla, beklentilerin alınamaması üzerine bu saldırıyı yapmış olabilir. Biz de hem kendi adımıza, hem de Ahmet İlhan adına yazılı bir özür mesajı yayınlamayı düşünüyoruz. Ahmet İlhan toplantıda ağlayacak kadar çok üzgündü. Ama hepimizin de Ahmet İlhan'a yardımcı olmamız gerekiyor. Çünkü bizim için kendisi önemli oyuncu. İnşallah özürümüz spor camiası tarafından kabul olunur ve Ahmet İlhan da bundan sonra yapmayacak bir şekilde yoluna devam eder"

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor'dan Özür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement