Karşıyaka - Kartalspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Karşıyaka - Kartalspor Maçının Ardından

Karşıyaka - Kartalspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 17.haftasında Karşıyaka kendi sahasında Kartapspor ile 2-2 berabere kaldı.

23.12.2012 22:21

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Karşıyaka kendi sahasında Kartapspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Antrenörü Recep Umut, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik ederek, "Bütün olumsuzluklara rağmen her zaman sahada iyi oynadılar. İlk yarı iyi bir oynadık ve 2-1 önde kapattık. İkinci yarı oyundan düşmemiz sonucu ise rakip daha çok atak yaptı. Üstünlüğü korumaya çalışırken psikolojik olarak da zorlandık. Artık hakem hatalarını konuşmak istemiyorum. Takdiri onlara bırakıyorum" dedi.

Karşıyakalı oyuncu Mustafa Sevgi ise "Emeğimiz çalındı" diyerek, "Söyleyecek pek fazla bir şey yok. Yine emeğimiz çalındı. Bir değil, iki değil, üç değil bu yaşananlar. Tribünlerde insanlar çıldıracak duruma geldiyse her şey ortadır" açıklamasında bulundu.

Karşıyakalı bir diğer futbolcu Erdi Öner de beraberlikten dolayı düzgün olduklarını dile getirerek, "Takım arkadaşlarımı mücadele için kutluyorum. Kartaslpor'un 2. golünden sonra tribünlerde istemediğimiz olaylar yaşandı. Fakat taraftarlarımıza bizi bir kere daha yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Hakem hatalarına diyecek artık bir şeyim yok. Kendisi inşallah maçın özeti izler. Fakat vicdanen rahat olacağını sanmıyorum" diye konuştu.

KARTALSPOR CEPHESİ

Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise, PTT 1. Lig'de bugün oynanan Ankaragücü-Torku Konyaspor maçının yarıda kaldığını, kendilerinin müsabakalarının son bölümünde de istenmeyen olayların yaşandığını söyledi.

İzmir'de böyle bir olay beklemediğini kaydeden Kızıltan, "Karşıyaka taraftarının maç öncesinde oyuncularıyla bütünleşmesi duygusal bir ortam oluşturmuştu. Bizim son dakikada attığımız gol şanssızlığa bir isyanı olarak tepkiye dönüştü ve istenmeyen olaylar yaşandı. Her şeye rağmen ikinci yarıda oynadığımız iyi oyun görmezden gelinmemeli. Rakibimiz ilk yarı daha etkiliydi ama ikinci yarıda sahanın tam hakimi Kartalspor'du. Son anda beraberliği yakalamamıza rağmen 3-4 net pozisyonumuz vardı. Daha erken gol bulsaydık, kazanabilirdik. Karşılaşmanın sonunda yaşanan olaylar maça gölge düşürdü. Ben oyuncularıma olağanüstü gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kısıtlı kadromuza rağmen olağanüstü mücadele ediyorlar" şeklinde konuştu.

Kartalsporlu futbolcu Yaser Yıldız da son dakikada aldıkları 1 puandan mutlu olduklarını kaydederek, "Burada son dakikada aldığımız 1 puan nedeniyle mutluyuz. İkinci devre inşallah istediğimiz sonuçlara alarak ligi istediğimiz yerde tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kartalsporlu bir diğer futbolcu Oktay Demircan ise maçı şöyle değerlendirdi:

"1 puanı son dakikada hanemize yazdırdığımız için sevinçliyiz. Fakat tribünlerde yaşanan olaylar hiç görmek istemediğimiz sahnelerdi." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karşıyaka - Kartalspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement