Kasımpaşa-Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa-Eskişehirspor Maçının Ardından

Kasımpaşa-Eskişehirspor Maçının Ardından

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında kendi evinde Eskişehirspor'a 2-0 mağlup oldu.

29.09.2013 22:06  Güncelleme: 09:02

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında kendi evinde Eskişehirspor'a 2-0 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, mücadeleye yavaş başladıklarını belirterek, "Karşılaşmaya istediğimiz tempoda başlamadık. Ben Kasımpaşa'yı hırslı, istekli ve agrefis görmek isterdim. Eskişehirspor'a fazla pozisyon vermedik. İlk hamleyi denedik ama olmadı. Pozisyon denedik ama ters tepti ve gol yedik. İlk yediğimiz gol ofsayttı. İlk yediğimiz gole üzülüyorum. Yenildiğimiz için üzgünüm" dedi.

Basın mensuplarının Kalu Uche'nin kalıp kalmayacağı ile ilgili sorusuna Shota Arveladze, "Kendisi bu takımda oynamak istemedi. Şu anda hiçbir şey bitmedi. Bu takımda oynamak istemeyen burada oynayamaz" şeklinde cevap verdi.

Kasımpaşa futbolcularından Kerem Şeras ise maça istedikleri gibi başlayamadıklarını söyleyerek, "Mücadele Sivasspor maçı gibi olmadı. Karşılaşmayı kaybettiğimiz için üzgünüz" şeklinde konuştu.

Kasımpaşa futbolcusu Barış Başdaş, galip gelmek istediklerini ama yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugünkü karşılaşmanın kendileri açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Kasımpaşa maçı bizim önümüzü göre açısından önemli bir maçtı. Haftaya oynayacağımız Beşiktaş maçı bizim için önemli bir maç. Beşiktaş maçı öncesinde moral açısından Kasımpaşa maçı bizim için önemliydi. Beşiktaş karşısında galibiyeti de bizi üst sıralara taşıması açısında önemli olacak. Son 10 dakikada doldur boşalt bölümünden önce oyunun tamamen hakimiydik. Her şeyi yapan taraf bizdik. Bu günkü oyundan çok keyif aldım. Tabi ki yapacak daha çok işimiz var. Durmak yok yola devam edeceğiz. Eskişehrispor olarak daha iyi futbol oynadığımızda üst sıralarda yer alacağız. Beşiktaş sezona çok iyi başladı. İyi bir kadrosu var. Eğer biz ligin üst sıralarında olmak istiyorsak bu günkü gibi maçı isteyen taraf olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın zor bir deplasman olduğunu bildiklerini anlatan Tarık Çamdalı, "Kasımpaşa karşısında çok iyi performans gösterdik. Futbolcular oynadıkça morel bulur. Bende sezon başından beri iyi bir performans sergiliyorum. İnşallah bir sakatlığım olmaz" diye konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Erkut Şentürk, iyi bir çıkış yakaladıklarını ve Beşiktaş maçında da bu performansı sergilemek istediklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa-Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement