Kayserisporlu Deniz Türüç: Fatih Terim'le Çalışmak Onurdur - Son Dakika
Spor

Kayserisporlu Deniz Türüç: Fatih Terim'le Çalışmak Onurdur

Kayserisporlu Deniz Türüç: Fatih Terim\'le Çalışmak Onurdur

Adı Galatasaray'la anılan Deniz Türüç, "Fatih hoca beni milli takıma aldı, onunla çalışmak herkesin hayalidir. İki sezonda 40 gole katkım var. Hazırım, transfer olmak istiyorum" dedi.

17.05.2018 18:40

Kayserispor formasıyla sezonu 9 gol, 7 asistle tamamlayan Deniz Türüç'ün adı bir süredir Galatasaray'la anılıyordu. Başarılı oyuncu hakkında çıkan transfer söylentilerine çok net cevap verdi. Lig Radyo'da editörümüz Ömer Necati Albayrak'ın sorularını yanıtlayan 25 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti: "Fatih Terim beni milli takıma çağıran ve bana yardımcı olan bir hoca. Her futbolcunun hayali onun gibi bir teknik adamla çalışmaktır, bu onurdur. Adımın transferde geçmesi gurur verici tabii ki."

"EN DOĞRUSU AYRILMAK"

"İki sezondur yaklaşık 40 gole katkı yaptım. Büyük takımı kim istemez. Ben de kendi adıma artık buna hazırım. Bu adımı atmak istiyorum. Kulübüm için de benim için de en doğrusu eminim ki bu. Kayserispor'un menfaatleri doğrultusunda bu yaz transfer olmak isterim."

"HEPSİ BÜYÜK İSİMLER"

Adı İstanbul'un diğer devleriyle de geçen Deniz, " Şenol Güneş, Aykut Kocaman veya Mustafa Denizli... Bunların hepsi Türk futbolu için önemli isimler. Dolayısıyla onların çalıştırdığı takımlarla adımın geçmesi beni her zaman mutlu eder" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Kayserisporlu Deniz Türüç: Fatih Terim'le Çalışmak Onurdur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • YETER ARTIK : TAŞORON GİTTİ YENİ TAŞORON DEVLET SÖYLERMİSİNİZ BU İNSANLARI NERE KADAR KADIRACAKSINIZ İŞÇİLER AKILLI OLUN ALIN SİZE FIRSAT SİZİ KANDIRANLARA OY VERMEYİN UYANIN ARTIK SÖYLERMİSİNİZ TAŞORONLA DEVLETİN ARASIN DAKİ FARKI EVET FARK YOK DİYECEKSİNİZ ALLAHIN İZNİYLE BU İHTİDARIN SONU GELDİ RAHMETLİ ERBAKAN UYARMIŞTI SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİ ÇIKTI MEMLEKETİ BİTİRDİLER HERGÜN ZAM ZAM ZAM ZAM ZAM MUTAHİTLER PARTİSİ AKP 1 11 Yanıtla
    Gs: Hade len ordan felaket tellalları 5 0
  • Özgür adam: Spor ile ilgili yorum yapacağınıza boş boş konuşuyorsunuz Halinize şükredin boş boş konuşmayı bırakın ülkenin durumu çok şükür iyi işiniz gücünüz fitnecilik fitneciler sizi ALLAH İslah Etsin Sizin gibilerini 6 0 Yanıtla
  • Belediye işçi: belediye işçilerine kadro denildi hani nerede 0 3 Yanıtla
  • CEYHAN : KAYSERİDEN BİRAN ÖNCE GİT BENCE 2, YARIDA HEP O PLANLARI YAPIYORDUN GİİİT 1 0 Yanıtla
  • CEYHAN : BU TÜR FUTBOLCULARDAN MİLLİ TAKIMA HİÇMİ HİÇ FAYDA OLMAZ 0 0 Yanıtla

Advertisement