Kemal Özdeş: Zor Ama İmkansız Değil - Son Dakika
Spor

Kemal Özdeş: Zor Ama İmkansız Değil

Kemal Özdeş: Zor Ama İmkansız Değil

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

22.02.2015 15:54

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Gençerbirliği'ne 1-0 yenildikleri maça ilişkin, "İşimiz artık daha zor ama imkansız değil" dedi.

Özdeş, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 Şubat'ta ve dün oynanan müsabakalarda alt sıralardaki rakiplerinin puan alamamasından sonra Gençlerbirliği maçının kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

Mücadelenin ilk yarısının ortada geçtiğini dile getiren Özdeş, şunları kaydetti:

"Gençlerbirliği'nin ve bizim birkaç fırsatımız oldu. İkinci yarı gol yedikten sonra bocaladık, oyuncu değişikliğiyle toparlamaya çalıştık, riskler almaya başladık. Oyunun bütününde Gençlerbirliği daha diri oynadı. Maçın bitiminden sonra oyuncularıma 'oturup konuşmalıyız' dedim. Sonuna kadar mücadele etmemiz gerekiyor. 13 maçımız kaldı. Halen çok maç var. Balıkesirspor'un iyiliği için ne gerekiyorsa yapacağım, sonuna kadar mücadele edeceğiz. İşimiz artık daha zor ama imkansız değil."

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Aktürk'ten Özkalfa'ya tepki

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, maçın ardından hakem odası önünde Hakem Tolga Özkalfa'ya tepki gösterdi.

Müsabakanın bitiminden sonra hakem odasının önüne gelen Aktürk, Özkalfa ile konuşmak için kapının açılmasını istedi. Aktürk, görüşme sağlayamayınca kapıya vurdu.

Güvenlik ekiplerinin güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı Aktürk, "Gençlerbirliği'nin her pozisyonuna faul çaldı. Böyle maç mı yönetilir? Bir de bana 'gel gel' diyor. Buradayım, sen neredesin? İşte Yusuf Namoğlu'nu arıyorum" ifadesini kullandı.

Daha sonra Aktürk ile diğer yöneticiler, hakem odasının önünden güçlükle uzaklaştırıldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kemal Özdeş: Zor Ama İmkansız Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement