Keyifli Bir Haftasonu İçin - Son Dakika
Spor

Keyifli Bir Haftasonu İçin

Keyifli Bir Haftasonu İçin

Serie A tüm heyecanıyla Türkiye'nin kaliteli dijital yayın platformu D-Smart'ta devam ediyor.

02.02.2012 12:22

Ligin 22. haftasında Roma-İnter, Juventus-Siena ve Milan- Napoli gibi birbirinden çekişmeli maçlar Euro Futbol kanalında futbolseverlerle buluşacak!

İtalya Ligi'nin birbirinden güzel maçlarına ekranlarında yer veren D-Smart, bu hafta tüm futbolseverlere yine heyecanlı dakikalar yaşatacak. Şubat ayının ilk haftasonu İtalya Ligi'nin devlerinin merakla beklenen karşılaşmaları sizi futbola doyuracak.

İtalya'nın köklü takımı Roma ligde istikrarsız gidişatını sürdürüyor. Sarı kırmızılı takım, geçen hafta evinde Bologna ile berabere kalarak galibiyet beklentisi içerisinde olan taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Roma ile şampiyon adayı Inter'in karşılaşması, 4 Şubat Cumartesi akşamı saat 21.45'de D-Smart 82. Kanal Euro Futbol'da ekrana gelecek. Devlerin buluşmasını merak eden futbolseverler, D-Smart'ın kaliteli yayın platformunda maçın heyecanını yaşamanın tadını çıkaracak.

Serie A'nın namağlup takımı Juventus, iyi gidişatını bu haftada devam ettirmek istiyor. Ligde alt sıralarda bulunan Siena ise şiddetle puana ihtiyaç duyuyor. Juventus ile Siena arasında oynanacak zirveyi yakından ilgilendiren mücadele, 5 Şubat Pazar günü, saat 16.00'da D-Smart 82. Kanal Euro Futbol'dan naklen yayınlanacak.

Pazar akşamı Euro Futbol'da İtalya Ligi'nden bir başka keyifli maç daha izleyicilerle buluşacak. Serie A'da Juventus'la amansız bir zirve yarışına tutuşan Milan, ligin güçlü takımlarından Napoli ile karşılaşacak. İbrahimoviç önderliğinde fırtına gibi esen Milan'ın Hamsik, Lavezzi, Cavani gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Napoli ile oynayacağı maç 5 Şubat Pazar akşamı saat 21.45'te, D-Smart 82. Kanal Euro Futbol'da yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Keyifli Bir Haftasonu İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement