Körfez'de Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Körfez'de Mağlubiyet Üzüntüsü

Körfez\'de Mağlubiyet Üzüntüsü

Spor Toto 2.Lig'de kalma mücadelesi veren Körfez Futbol Kulübü, İskenderun Demir Çelikspor'a 1-0 mağlup olarak taraftarını da üzdü.

10.02.2013 18:43

Spor Toto 2. Lig'de kalma mücadelesi veren Körfez Futbol Kulübü, İskenderun Demir Çelikspor'a 1-0 mağlup olarak taraftarını da üzdü.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Körfez Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Bülent Üstüner iyi oynamalarına rağmen kaybettiklerini söyledi. Üstüner, "Maça baktığımızda ilk yarı 5 tane pozisyonumuz ve bunun yanında verilmeyen bir penaltımız var. İkinci yarıda bir hatamız ve rakibin atağı gol getirdi. İyi oynadık bunu izleyenler de gördüler. Bizde çocuklarda çok üzgünüz. Önümüzde bir Ofspor maçı var ona bakacağız. Futbol şansı yanımızda değildi üzüntülüyüz" dedi.

İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül ise altyapıdan yetiştirilen futbolcuların iyi oyun sergilemelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Gül, "Genç bir takımız. Yetiştirici kulübüz. Birinci hedefimiz İskenderun'lu futbolcuları Türk futboluna kazandırmak. Altyapıdan yetiştirdiğimiz özel oyuncularımızın bugün başarılı olması bizleri çok mutlu etti. İkinci yarı çok istedik maçı almayı, seyircisiyle futbolcusuyla teknik ekibiyle maçı istedik ve beklediğimiz sonucu aldık" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Körfez'de Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement