Kral" ve Ekibi Süper Lig Yolunda - Son Dakika
Spor

Kral" ve Ekibi Süper Lig Yolunda

Kral" ve Ekibi Süper Lig Yolunda

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen eski futbolcu Zafer Biryol, ilk teknik direktörlük deneyimini şu sıralar Bandırmaspor'la yaşıyor.

30.01.2016 16:41

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen eski futbolcu Zafer Biryol, ilk teknik direktörlük deneyimini şu sıralar Bandırmaspor'la yaşıyor. 2. Lig Beyaz kategoride mücadele eden Balıkesir temsilcisi Zarfer Biryol yönetiminde üst lige çıkmak için play-off mücadelesi veriyor.

Konyaspor'da 2003-2005 yılları arasında gösterdiği harika performansla dikkatleri üzerine çeken Zafer Biryol, Bandırspor'u çalıştırmaya başlayarak teknik direktörlüğe adım attı.

Henüz 39 yaşındaki zafer Biryol, 2003-2004 sezonunda Konyaspor formasıyla ligde 25 gol atarak gol kralı olmuştu. Daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olan golü oyuncu sırasıyla Bursaspori Çaykur Rizespor ve Mersin İdmanyurdu gibi takımlarda futbol hatatına devam etmişti.

Şu sıralar Bandırmaspor'un başında iyi bir başlangıç yapan genç teknik adam, takımla çıktığı 11 lig maçında sadece 1 yenilgi aldı. Lig'de 19 hafta geride kalırken Bandırmaspor 31 puanla 5. sırada yer alıyor. armara temsilcisi sezonu ilk 5 içinde tamamlayabilirse üst lige çıkabilmek adına play-off maçlarına çıkacak.

Zafer Biryol yönetimindeki Bandırmaspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da mücadele etti. A grubunda Başakşehir, Amedspor ve Şanlıurfaspor ile yer alan Bandırma, 6 maç sonucunda 1 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 5 puanla frubu 3 sırada tamamladı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Kral' ve Ekibi Süper Lig Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement