Kupa Maçları Tokatspor'un Borçlarını Eritecek - Son Dakika
Spor

Kupa Maçları Tokatspor'un Borçlarını Eritecek

Kupa Maçları Tokatspor\'un Borçlarını Eritecek

Tokat Belediye Başkanı Çiçek, Tokatspor'un kupa maçlarından alacağı galibiyetin kulübün borçlarının bitmesi açısından katkı sağlayacağını söyledi.

09.01.2014 17:55  Güncelleme: 17:57

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokatspor'un kupa maçlarından alacağı galibiyetin kulübün borçlarının bitmesi açısından katkı sağlayacağını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Tokatspor, Süper Lig takımları ile yapacağı maçlarda kupa heyecanı yaşacak. Tokatspor'un ilk maçını İstanbul'da Galatasaray'la yapacağına dikkat çeken Başkan Çiçek, "Maçın sonucu ne olursa olsun, Tokatspor'umuzun 158 takımın katıldığı bir turnuvada 150 takımı geride bırakarak son sekiz takım arasına girdiği için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu birlikte olmanın bir sonucudur. Daha önceki yıllarda da büyük takımlarla maç yapacak pozisyonlara gelmiştik ama bu biraz daha farklı bir durum oldu. Son sekiz takım arasındayız. İnşallah takımımız burada başarılı sonuçlar da alır" dedi.

Başkan Çiçek, Tokatspor'un kupa maçlarından alacağı gelirin öneminde dikkat çekerek, "Tokatspor bu sene gerek kupadan gerekse iddiadan almış olduğu gelirlerle ayrıca sayın valimizin şahsının kulüp başkanımızın ve yöneticilerimizin girişimleri ile borçsuz bir kulüp olma yolunda çok iyi bir noktaya geldi. Nasip olursa sezon sonuna kadar da hiç borcu olmayan belki Türkiye'deki ilk kulüp noktasına gelecek. Bu yönü ile ciddi bir başarıya imza attık. Öncelikli amaç gelecek yıllarda da yürüyebilir bir kulüp oluşturmak. Bu sene arkadaşlarımız play-off hedefi koymuşlardı. Hedef tutmasa bile Tokatspor kümede olduğu takdirde borçları sıfırlamış olmasından dolayı son derece başarılı olarak görüyorum. Kupada da ilk dördün içerisine girebilir miyiz bunu zaman gösterir. Ama alacağımız bir iki galibiyet ve beraberlikte kulübün borçlarının bitmesi açısından katkı sağlayacaktır. Ayrıca Tokatlı ruhunun canlanması adına Galatasaray ile oynayacağımızı maçın bir ayağının İstanbul'da bir ayağının da Tokat'ta olmasını son derece anlamlı buluyorum. İstanbul'daki Tokatlılar tamamen bu maça odaklanmış durumdalar. Tokatlı olmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Çevre iller bize gıpta ile bakıyorlar. Şuan geldiğimiz nokta ile Tokatspor'u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu da ancak bu şehrin bu takıma sahip çıkması ile olacaktır" diye konuştu.

"FENERBAHÇE GÜÇLÜ BİR RAKİP"

Başkan Çiçek ayrıca, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor'un ligde kalma hedefi müsabakalara çıktığını söyledi. Plenvespor'un İstanbul'da Fenerbahçe ile maç yapacağı maça dikkat çeken Başkan Çiçek, açıklamalarına şöyle devam etti: "Fenerbahçe güçlü bir rakip. Maç İstanbul'da yani çok konuşulacak bir şey yok. Voleybolda belirgin üstünlükler vardır. Rakibimizin gücünün farkındayız fakat takımımızın da iyi mücadele edeceğine inanıyorum. 3-2 mağlubiyet bile bizim için bir başarıdır. Gücümüzün üzerinde takıma bir yük yükleminin de anlamı yok." - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kupa Maçları Tokatspor'un Borçlarını Eritecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement