Lazar Markovic Finalde Oynayamayacak - Son Dakika
Spor

Lazar Markovic Finalde Oynayamayacak

Lazar Markovic Finalde Oynayamayacak

Yarı final rövanş maçında kırmızı kart gören Markovic'in cezası UEFA tarafından onandı.

14.05.2014 20:00

Benfica #39;nın Torino #39;da Sevilla #39;ya karşı oynayacağı UEFA Avrupa Ligi final karşılaşmasında Lazar Markovic oynayamayacak. Sırp futbolcu, yarı final rövanş maçının son dakikalarında taç çizgisi kenarında yaşanan olaylardan sonra hakem Mark Clattenburg #39;dan kırmızı kart görmüş ve ihraç edilmişti.

Benfica #39;nın daha sonra bu oyuncunun cezasının kaldırılması yönünde yaptığı itiraz ise UEFA tarafından reddedildi. Cezayı onayan UEFA quot;UEFA Tahkim Kurulu, 1 Mayıs #39;ta oynanan Juventus-Benfica yarı final rövanş maçında kırmızı mart gören Markovic için Benfica #39;nın yaptığı itirazı reddetmiştir. 6 Mayıs #39;ta Disiplin kurulunun verdiği karar onaylanmıştır. Bunun sonucunda Juventus Stadı #39;nda oynanacak olan final maçında Lazar Markovic cezası sebebiyle oynayamayacak. quot; şeklinde bir açıklama yaparak kurulun kararını duyurdu.

Benfica #39;da Lazar Markovic #39;in yanı sıra ortasaha oyuncusu Enzo Perez ve Eduardo Salvio da yarı final maçında aldıkları ceza nedeniyle Torino #39;daki finalde forma giyemeyecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lazar Markovic Finalde Oynayamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement