Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un yardımcı antrenörü Mehmet Tezcan, Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendikleri maça ilişkin, "Son iki haftadır ligin iki büyük takımı Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor maçlarında gol yemeden üçer puanla ayrılmak iyi oldu.

20.11.2016 17:23

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un yardımcı antrenörü Mehmet Tezcan, Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendikleri maça ilişkin, "Son iki haftadır ligin iki büyük takımı Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor maçlarında gol yemeden üçer puanla ayrılmak iyi oldu." dedi.

Tezcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Eskişehirspor'un cezası nedeniyle sahasındaki maçlara seyircisiz çıktığını anımsatarak, bu sezon ilk kez taraftarla buluştuklarını söyledi.

Güzel bir statta ve atmosferde taraftarın önüne çıktıklarını anlatan Tezcan, şöyle konuştu:

"Lig lideri Yeni Malatyaspor ile puan farkını 6'ya düşürmek istiyorduk. Ufak tefek aksilikler oldu. İlk devre oyun kurgumuz yerindeydi. Oyuncumuz Semih Şentürk'ün kırmızı kart görüp oyundan atılmasıyla planlarımız alt üst oldu. Son iki haftadır ligin iki büyük takımı olan Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor maçlarında gol yemeden üçer puanla ayrılmak iyi oldu. Bundan sonra önümüzdeki Sivasspor karşılaşmasına da galibiyet parolasıyla çıkacağız."

Yeni Malatyaspor cephesi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise Eskişehirspor ile çok önemli bir maça çıktılarını belirterek, lider olarak geldikleri Eskişehir'de maçı kazanmak için çalıştıklarını belirtti.

Maçın akışının istedikleri gibi olmadığını dile getiren Buz, şunları kaydetti:

"1-0 geriye düşünce, rakip takım oyuncusu Semih Şentürk kırmızı kart gördü. Taktiksel açıdan değişikler yaptık. Gol pozisyonları yakaladık, değerlendiremedik. Rakip takımın kalecisi Boffin, çok iyiydi. Bu kadar güzel bir atmosfer de Eskişehirsporlu futbolcuları itti. Net pozisyonları değerlendiremedik. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement