G.Saray İkinci Başkanı Olcay: Galibiyet Bizim İçin İyi Oldu - Son Dakika
Spor

G.Saray İkinci Başkanı Olcay: Galibiyet Bizim İçin İyi Oldu

G.Saray İkinci Başkanı Olcay: Galibiyet Bizim İçin İyi Oldu

Galatasarayın İkinci Başkanı Olcay, Elazığspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin, Juventus maçı öncesinde kendileri için iyi olduğunu söyledi.

06.12.2013 22:50  Güncelleme: 10:35

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus maçı önceside kendileri için iyi olduğunu söyledi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Olcay, Juventus ile 10 Aralık Salı günü yapacakları maçın önemine değinerek, "Bu maça hazırlıklı bir şekilde girmek açısından 2-0'lık galibiyet bizim için iyi oldu. Önümüzdeki Juventus maçı inşallah Galatasaray'ımız için başarılı bir sonuçla neticelenmiş olacak. Bütün konsantrasyonumuzu ve gücümüzü o maçta iyi bir sonuç almak için biriktirmek durumundayız" diye konuştu.

Özkan Olcay, Juventus karşısında iyi bir sonuç almak istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Fakat bu işler biraz da hesap kitap meselesidir. Juventus'u yeneceğiz diye güçlü bir iddia ile değil de hesabımızı kitabımızı iyi yaparak, Galatasaray'ın, hangi sonucu alırsa Avrupa kupalarında yoluna devam edeceğini de güzelce düşünmek lazım. Bugün Galatasaray'ın başarılarının Juventus maçıyla devam etmesini dilemekten başka bir şey söylemek istemiyorum. İnşallah güzel bir sonuç alırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor G.Saray İkinci Başkanı Olcay: Galibiyet Bizim İçin İyi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement