Magic Johnson'dan Kobe Bryant'a Övgü - Son Dakika
Spor

Magic Johnson'dan Kobe Bryant'a Övgü

Magic Johnson\'dan Kobe Bryant\'a Övgü

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) efsane oyuncularından Magic Johnson, kariyeri boyunca forma giydiği tek takım Los Angeles Lakers'ta izlediği en iyi basketbolcunun Kobe Bryant olduğunu söyledi.

19.12.2017 13:35

Lakers'ın basketbol operasyonları başkanı Johnson, Golden State  Warriors karşılaşmasının devre arasında yaptığı açıklamada, Bryant hakkında övgü  dolu ifadeler kullandı.
Warriors mücadelesinde 8 ve 24 numaralı formaları emekli edilerek  onurlandırılan Bryant'ın Lakers'ta harika şeyler başardığını belirten Johnson,  "Kobe, mor-sarılı formayla izlediğim en harika oyuncuydu. Yaptığı işlerle bizi  daima şaşırttı ve heyecanlandırdı. Bize 8 numaralı formasıyla 3, 24 numaralı  formasıyla 2 şampiyonluk kazandırdı. Onu 20 yıl boyunca bu takımda izlediğimiz  için şanslıyız." yorumunu yaptı.
Kobe Bryant'ın kazanma arzusu çok yüksek bir oyuncu olduğunu  vurgulayan Johnson, "Sahada mükemmelliğin tanımıydı. Bu yüzden bir değil, iki  formasını emekli ettik. Umarım her maçını kaydetmiştir çünkü başka bir Kobe  Bryant olmayacak." değerlendirmesinde bulundu.
Efsane basketbolcular Magic Johnson ve Kobe Bryant, Lakers'ta 5'er kez  şampiyonluk yaşadı. Lakers, Johnson'ın 32, Bryant'ın ise 8 ve 24 numaralı  formalarını emekliye ayırdı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Magic Johnson'dan Kobe Bryant'a Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement