Maicon Bir Tatile Çıksın: 3-1 - Son Dakika
Spor

Maicon Bir Tatile Çıksın: 3-1

Maicon Bir Tatile Çıksın: 3-1

Şampiyonlar Ligi'nde A grubu mücadelesinde White Hart Lane'de Tottenham'ın konuğu Inter Milan'dı.

03.11.2010 00:08

Şampiyonlar Ligi'nde A grubu mücadelesinde White Hart Lane'de Tottenham'ın konuğu Inter Milan'dı. Londra temsilcisi Tottenham 3-1 kazanarak grupta puanını 7 yaptı ve grupta liderliğe yükseldi. Tottenham'a galibyeti getiren golleri 18'te van der Vaart , 61'de Peter Crouch ve 89'da Pavlyuchenko kaydetti.

Hollandalı van der Vaart 18'te ceza sahası içine iyi kaçarak kaleci Castellazzi'yi avlarken, Tottenham'da ikinci ve üçüncü golün hazırlayıcısı ise Gareth Bale'dı. Bale Inter defansının adeta kabusu oldu.

80'de ise Inter'de Eto'o'nun ceza sahası çaprazında yerden sert güzel vuruşunda topu ağlara göndermesi ise İtalyan temsilcisine yetmedi.

Inter bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 11. golüne uzanırken bunlardan 7'sine Eto'o imza atmış oldu. Kalan 4 golün 3'ünde de asist Kamerunlu'dan geldi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Tottenham'da formda isim van der Vaart sahada yoktu. Sakatlığı nükseden ismin yerine Jenas oyuna dahil oldu. Baştan sona büyük tempo içinde geçen ve futbol seyri açısından izleyenlere güzel dakikalar yaşatan maçta İngiliz ekibi Tottenham rakibine oranla daha olgun bir futbol sergiledi.

Özellikle Galli futbolcu Gareth Bale'in karşısında oynayan ve dünyanın en iyi beklerinden biri olarak kabul edilen Brezilyalı Maicon kariyeri açısından oldukça zor bir 90 dakika geçirdi. Belki de ilk defa bu kadar zorlandı, kötü duruma düştü...

İtalya'da oynanan maçta ise Inter Tottenham karşısında 4-0 öne geçmiş, Tottenham ikinci yarı bulduğu gollerle durumu 4-3'e getirmesine karşın kazanamamıştı. Grupta gecenin diğer maçında ise Werder Bremen'in Almanya'da konuğu Twente'ydi. Maç 2-0 Twente üstünlüğü ile bitti. Bu sonuçların ardından A Grubu'nda puan durumu Tottenham 7, Inter 7, Twente 5, W.Bremen 2 şeklinde oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Maicon Bir Tatile Çıksın: 3-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement