Mario Gomez, Fenerbahçe'nin Yenildiğini Duyunca Bahşiş Yağdırdı - Son Dakika
Spor

Mario Gomez, Fenerbahçe'nin Yenildiğini Duyunca Bahşiş Yağdırdı

Mario Gomez, sevgilisi Wanzung ile yemeğe çıktı. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle aşka gelen Mario Gomez, mekan çalışanlarını ve çalgıcıları bahşiş yağmuruna tuttu.

11.05.2016 08:25  Güncelleme: 09:33

Attığı gollerle Beşiktaş'ı şampiyonluk yolunda zirveye taşıyan Alman golcü Mario Gomez, önceki gece bahşiş rekoru kırdı. Yıldız futbolcu, sevgilisi Carina Wanzung ile Asmalımescit'teki Soho House'da objektiflere takıldı.

FENER'İN YENİLDİĞİNİ ÖĞRENİNCE...

Mekanda yaklaşık 3 saat kalan çift, baş başa romantik bir akşam yemeği yedi. İkilinin yemekte olduğu sırada Mario Gomez, takımı Beşiktaş'ın şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Fenerbahçe'nin Başakşehir'e yenilerek puan kaybettiğini öğrendi.

Aldığı haberle adeta havalara uçan Alman yıldız, mekan çalışanlarına sırayla bahşiş dağıttı. Etrafındaki insanların tebriklerini kabul eden Gomez, daha sonra sevgilisiyle mekandan ayrıldı.

YENGE DE BAHŞİŞ DAĞITTI

Oldukça keyifli olduğu görülen süper Mario, kapıda gördüğü çalgıcıların "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratları karşısında onlara "çak" diyerek cevap verdi. Coşkusu artan Gomez'in sevgilisi Carina Wanzung da çalgıcılara bahşiş verdikten sonra ikili, arabalarıyla evlerinin yolunu tuttu.

Mario Gomez, Fenerbahçe\'nin Yenildiğini Duyunca Bahşiş Yağdırdı

Son Dakika Spor Mario Gomez, Fenerbahçe'nin Yenildiğini Duyunca Bahşiş Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Osmanlı AK: Bizim dinimizde nikahsız yaşamak günah..Bu adam kötü örnek ülke için..Bence tez zamanda başiktaşla ilişkisi kesilmeli..Biz artık böyle şeylere müsaade etmeyeceğiz bu ülkede 12 28 Yanıtla
    Elif: Bakınız ; Yobaz ve aptal insan örneği 14 1
  • tayhan: Gomez severim ama takım Şampiyonluga giderken insan merak etmezdi bu maçı takımla birlikte seyretmezlermi 7 6 Yanıtla
  • baran: gomes o kadar olsun 6 1 Yanıtla
  • Kemancı: 10 lira verdi gv 2 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP : ŞÖYLE ÖLDÜRDÜK BÖYLE DURDURDUK DİYEREK SAĞDA SOLDA SALUSLUK SATIYORSUNUZ IŞİD YADA PKK TERÖR ÖRGÜTLERİ EYLEMLERİNİ YAPMAKTAN GERİ KALMIYORLAR ÖRGÜT ÜYELERİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDEN BAHSEDİYORSUNUZ ORTALIK YERDE BİZİM KENDİ VATANDAŞLARIMIZIN CENAZELERİNDEN BAŞKA CENAZE GÖRMEK MÜMKÜN DEĞİL CENAZE CENAZE GETİRİYOR ARKASI KESİLMİYOR BIRAKIN MİLLETE MAVAL OKUMAYI ATIP TUTMAYI DA GERÇEK ANLAMDA NE YAPACAKSANIZ İVEDİ BİR ŞEKİLDE YAPMAYA GAYRET EDİN ŞAYET YARIN TÜRKİYE MİZ VE BİZLER İÇİN ÇOK GEÇ OLABİLİR... 0 1 Yanıtla

Advertisement