Marsilya Resmen Açıkladı - Son Dakika
Spor

Marsilya Resmen Açıkladı

Marsilya Resmen Açıkladı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, Arjantinli tecrübeli teknik direktör Marcelo Bielsa ile iki yıllık resmi sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.

03.05.2014 10:31

Bielsa adım adım Marsilya'ya

Beklenen oldu ve Marcelo Bielsa resmen Marsilya'nın başına geçti. Fransız ekibi, 58 yaşındaki teknik adam ile iki yıllık sözleşme imzaladığını resmi sitesinden açıkladı. Bielsa, son üç haftası kalan Fransa Ligi'nde takımı sezon sonunda devir alacak.

Arjantinli teknik adama birkaç Premier Lig ekibinin yanı sıra Rusya'dan da teklif olduğu iddia edilmişti.

Marcelo Biela kimdir?

12 Temmuz 1955'te doğan Marcelo Bielsa, futbolculuk döneminde defans olarak görev yaptı. Teknik direktörlüğe 1990 yılında Newell's Old Boys'ta başlayan Arjantinli hoca, F.C. Atlas, Club America, Velez Sarsfield ve çok kısa bir süre Espanyol'da görev yaptıktan sonra 1998'de Arjantin Milli Takımı'nın başına geçti. Bielsa, 4 yıl görev yaptığı Arjantin'de 2004 yılında önemli başarılar elde etti. 2004 Olimpiyat Oyunları'nda Arjantin'le altın madalya kazanan Bielsa, aynı yıl düzenlenen Copa Amerika'da final oynamış ancak Brezilya'ya 4-1 yenilince turnuvada ikinci olmuştu. Turnuvanın ardından görevinden ayrılan Arjantinli teknik adam, kariyerine 3 yıl kadar ara verdi. 2007'de Şili Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na götüren Bielsa, ardından iki sezon Athletic Bilbao'yu çalıştırmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Marsilya Resmen Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement