Jackson Martinez: Porto'dan Ayrılabilirim - Son Dakika
Spor

Jackson Martinez: Porto'dan Ayrılabilirim

Jackson Martinez: Porto\'dan Ayrılabilirim

Porto'nun golcüsü Jackson Martinez ayrılık sinyali veriyor.

25.12.2013 19:01

Porto'nun golcü oyuncusu Jackson Martinez, ara transfer sezonu öncesinde İngiltere, Almanya veya İspanya'da oynamak istediğini söyleyerek hakkındaki spekülasyonları arttırdı.

27 yaşındaki Jackson Martinez, 2012 temmuzunda Meksika Ligi ekiplerinden Jaguares de Chiapas'tan 11 milyon dolar karşılığında transfer edilmişti. Kolombiyalı futbolcu, Porto formasıyla 65 maçta 47 gole ulaşarak beklentilerin oldukça üzerinde bir performans sergiledi.

Mourinho yakın takipte

Son dönemde adı Chelsea başta olmak üzere pek çok kulüple anılan Martinez La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada "Nerede oynamak mı hoşuma gider, küçükken Chelsea ve Arsenal hayranıydım" dedikten sonra "Bence en iyi ligler La Liga, Premier League ve son yılarda büyük gelişim gösteren Bundesliga. Ama Serie A'yı da seviyorum ve İtalya'da pek çok arkadaşım var" sözleriyle pek çok kulübe mavi boncuk dağıttı.

Bu performansı beklemiyormuş

Sözleşmesi 2016 yazına kadar devam eden futbolcunun sözleşmesinde serbest kalma bedeli 40 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. "Bu oldukça büyük bir rakam" diyen 27 yaşındaki yıldız oyuncu "Bir yılda değerim müthiş arttı, bu kadar iyi bir performans sergilemeyi ben bile beklemiyordum" sözleriyle serbest kalma bedelinden pek şikayeti olmayan bir görüntü çizdi.

Yaz aylarında Napoli de Martinez için girişimlerde bulunmuş ancak Porto'nun serbest kalma bedelinde indirim yapmamakta diretmesi nedeniyle bu transferde aşama kaydedilememişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Jackson Martinez: Porto'dan Ayrılabilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement