Medical Park Antalyaspor- Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor- Gaziantepspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor- Gaziantepspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında kendi sahasında Gaziantepspor'u 5-2 mağlup etti.

03.03.2013 16:59

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor'u 5-2 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Özellikle golden sonra rakipten 20-25 dakika baskı geldi. Rakibe 3-4 net pozisyon verdik. Kalecimiz Sammy'nin performansı o dakikalarda sevindiriciydi. 1-1'den sonra oyuna tekrar dahil olduk. İkinci yarıda ise tam anlamıyla oyunun hakimiydik. Atılan 5 golle farklı kazanmak çok önemliydi. Skordan çok bizim için önemli olan kazanmaktı. Ayrıca, bu hafta kulübün idari menajeri Servet'in oğlu dünyaya geldi. Bu galibiyeti ona hediye ediyoruz. Bebek bize uğurlu geldi. Öne geçince Gaziantepspor oyunu riske etti. Çabuk oyuncularla bu zaaflarını değerlendirmek istedik. 5 oldu daha da fazla olabilirdi. Skordan çok bizim için önemli olan bugün kazanmaktı" dedi.

Kırmızı-beyazlı futbolcu İbrahim Dağaşan ise, takım arkadaşlarını kutladığını söyleyerek, "Bugün maça iyi başlayamadık ama neticede maçı kazandık. Bunun için mutluyum" ifadesini kullandı.

Kırmızı-beyazlı bir diğer futbolcu Emre Güngör ise, bütün takım arkadaşlarını tebrik ettiğini dile getirerek, "İlk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik. Sonra kendimize geldik ve ikinci yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyduk" diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, hakem Süleyman Abay'ın haksız olduğunu savunarak, "İlk yarıda mağlup duruma düşmemize rağmen yüzde yüz 5-6 gol pozisyona girdik ve kaçırdık. Akabinde beraberliği yakaladık. Bir penaltımız var, evlere şenlik. Karşılaşmanın hakemi Süleyman hoca nasıl bu kararı verdi? Anlamış değilim. Büyük takımlara karşı da böyle bir karar verebilir mi acaba? Kendi yaptığımız bireysel hatalardan dolayı kalemizde golü gördük. Kazanmak istiyorduk ama maalesef kaybettik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maçı kazanmak zorundayız" dedi.

Uygun ayrıca, hakem tarafından sahadan çıkarılan yardımcı hocasına da sahip çıkarak, hocaların bu kadar kolay dışarı atılmamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Gaziantepsporlu futbolcu Bekir Ozan Has ise, 5-2'den sonra söylenecek çok fazla şeyin olmadığını ifade ederek, "Kötü skor oldu. Özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun kötüydü. Şanssız goller yedik. Nedense Gaziantepspor'a çok kolay penaltılar veriliyor" ifadesini kullandı.

Medunjanin ise karşılaşmayı mağlup bitirdiklerine bakılmaması gerektiğine dikkati çekerek, "İlk yarıdaki güzel oyunumuzu süslemek istedik ama 4-5 net pozisyonun 1 tanesini gole çevirdik. Biz atamadık onlar attı" diye konuştu.

Ayrıca, maçta ve sonrasında, polise hakaret ettikleri gerekçesiyle 3, sahaya girdiği gerekçesiyle 4 olmak üzere toplam 7 Medical Park Antalyaspor taraftarı gözaltına alındı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor- Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement