Mehmet Demirkol: Mario Gomez Pişman, Beşiktaş'a Dönebilir - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: Mario Gomez Pişman, Beşiktaş'a Dönebilir

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Mario Gomez Beşiktaş'a dönmediği için pişman, hatta dönmek isteyebilir. Ben olsam devre arasında hemen alırım." dedi.

19.09.2016 14:48  Güncelleme: 14:49

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'tan ayrılarak Wolfburg'a transfer olan Mario Gomez'in pişman olduğunu belirtirken, devre arasında siyah-beyazlı kulübe geri dönebileceğini söyledi.

Fuat Akdağ'ın "Nereden biliyorsun?" sorusuna "Biz gazeteciyiz, bilgi alırız" cevabını veren NTV Spor yorumcusu Demirkol'un açıklamaları şöyle;

"BENCE BEŞİKTAŞ ALSIN"

"Gomez dönmediği için pişman. Hatta dönmek isteyebilir. Beşiktaş'ın vereceği karar önemli. Ben olsam devre arasında hemen alırım. Başka bir oyuncu olsa tekrar alınmaz diyebilirsin ama Gomez'den bahsediyorsak o gelmek istiyorsa sen de almak istiyorsan alırsın. Beşiktaş, Gomez'in satışından gelecek 4,5 milyon euro yerine Gomez'i tercih etsin"

GOL KRALI OLMUŞTU

Wolfsburg formasıyla resmi bir maçta henüz gol atamayan Mario Gomez, geçen sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de gol kralı olmuştu. 31 yaşındaki golcü oyuncu son oynanan Hoffenheim maçında kaçırdığı gollerle gündem olmuştu.

Mehmet Demirkol: Mario Gomez Pişman, Beşiktaş\'a Dönebilir

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: Mario Gomez Pişman, Beşiktaş'a Dönebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement