Mete Düren Karar Tarihini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Mete Düren Karar Tarihini Açıkladı

Mete Düren Karar Tarihini Açıkladı

TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, "PFDK ve Tahkim Kurulu kararı sonrası ilk toplantıda Trabzonspor–Fenerbahçe maçını karara bağlayacağız" dedi.

11.03.2014 15:43  Güncelleme: 15:55

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, "PFDK ve Tahkim Kurulu kararı sonrası ilk toplantıda Trabzonspor– Fenerbahçe maçını karara bağlayacağız" dedi.

"YÖNETİM OLARAK KARAR VERDİK"

Radyospor'a konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, "Federasyon olarak PFDK ve Tahkim Kurulu kararlarını etkilememek için bundan önce kurulların kararının ardından federasyon yönetimi olarak karar verdik. Trabzonspor –Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızı da böyle vereceğiz" dedi.

"15 GÜN SONRA KARAR VERİRİZ"

Düren kesin bir tarih var mı sorusuna, "Önce PFDK ardından verilen kararla ilgili olarak Tahkim Kurulu nihai sonucunu açıklayacak. İki kurulun vereceği kararın arından Futbol Federasyonu'nun yapacağı ilk yönetim kurulu toplantısında tatil edilen Trabzonspor –Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızı vereceğiz. Tahmin ediyorum en geç 15 gün sonra bu kararı veririz" diye yanıt verdi.

"İLK TOPLANTIDA KARAR ÇIKAR"

Düren, yine tatil edilen ve kararı 1 ay sonra verilen Beşiktaş – Galatasaray maçının hatırlatılması üzerine "O zaman kurullar kararını verdikten sonra iki kez federasyon yönetim kurulu toplantısı ertelenmişti. Kurullar karar verdikten sonra ilk toplantı da karar çıkar" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mete Düren Karar Tarihini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ilahi adalet: uyanın millet. at gözlüğü ile bakmayın.. ister katılır ister katılmazsınız benim yorumum şu.. şike denilen şey paralel yapının devlet içindeki gücünü görme denemesiydi sadece.. neden fener seçildi.. çünkü ülkedeki en büyük sivil toplum kuruluşu fenerdir.. gücünüzü en büyük sivil toplum kuruluşuna saldırarak ölçerseniz ona yapabilecekleriniz ilerde aynı yollarla darbe yapıp yapamayacağınızı size gösterir.. çünkü sivilin ardından devlete saldıracağınızı biliyorsunuz.. dikkatle bakan gözler şike süreciyle 17 aralığın net farklı 2 saldırı ama aynı saldırı olduğunu farkeder.. biri millet diğeri devlete.. işte şike denen şey.. 42 18 Yanıtla
  • KALIPÇI: BUNLAR HÜKMEN MAĞLUP OLUNCA ÜÇ BEŞ GÜN SONRA O 3 PUANIDA İSTERLER 37 6 Yanıtla
  • HAKAN YAKIN: ya ben bu trabzon taraftarını anlamıyorum arkadaş!yahu fenerbahçe bu süreçte senden çok zarar gördü,şampiyonlar ligine alınmadı 3 yıl avrupa kupalarından men edildi çektiği manevi -ruhsal hezimette cabası.fenerbahçeli yöneticilerde bize kumpas kuruldu diyor.onlarında 17 aralıktan sonra haklı oldukları görünüyor gibi.ama tüm bunlara rağmen fenerbahçe 2010-2011 sezonundan beri şampiyonluk mücadelesi veriyor ve bu süre zarfında trabzonspor la oynadığı her maçı eze eze almış.peki trabzonspor bu süreçte ödüllendirilmesine rağmen(şampiyonlar ligi gruplarına elenmelerine rağmen direkt katıldılar)bi ton para girdi kasalarına hiçbir sportif başarı yok.nasıl iş bu arkadaş.horlanan dışlanan zarara uğrayan hep fenerbahçe en çok ağlayan trabzonspor.tamam belki haklı sayıyorsun kendini ama şu dört sene zarfında ne zaman kötü gitsen bunu 2010 -2011 bağlamanın anlamı ne ya.yönetim işin kolayını bulmuş sonuç kötü olursa sığındıkları tek liman 2010 2011 sezonu. 27 6 Yanıtla
  • BBV: ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM TS HÜKMEN MALUP AYNI GEÇMİŞTE ŞAMPİYONLUK KUPASI VERİLMEDİĞİ GİBİ ŞİMDİDE FB YE 3 PUAN HEDİYE EDECEK GERİ TSLİ TARAFTARLAR SAYESİNDE 17 13 Yanıtla

Advertisement