MHK Hakem Eğitmenleri Eğitimi İstanbul'da Başladı - Son Dakika
Spor

MHK Hakem Eğitmenleri Eğitimi İstanbul'da Başladı

MHK Hakem Eğitmenleri Eğitimi İstanbul\'da Başladı

TFF Merkez Hakem Kurulu Hakem Gelişim Programları çalışmasının önemli projelerinden olan Hakem Eğitmenleri Eğitimi, İstanbul'da başladı.

28.01.2014 14:25  Güncelleme: 14:24

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Hakem Gelişim Programları çalışmasının önemli projelerinden olan Hakem Eğitmenleri Eğitimi, İstanbul'da başladı.

TFF'den yapılan açıklamada, Wyndham İstanbul Otel'de gerçekleştirilen organizasyonda, UEFA Hakem Konvansiyonu eğitim planını bölgesel ve il bazlı olarak daha verimli bir şekilde uygulamanın hedeflendiği, katılımcıların iki gün boyunca uzmanlardan eğitimciliğin temel ilkeleri, eğitime hazırlık, platform becerileri, beden dili ve materyallerin kullanımı üzerine eğitim alacakları belirtildi.

MHK Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan ve TFF Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin tarafından hazırlanan eğitim programının, altı grupta yaklaşık 100 eğitmenin bilgilendirilmesiyle tamamlanacağı ifade edildi.

Öte yandan, eğitim çalışmasını ziyaret eden MHK Başkanı Zekeriya Alp'in, bu eğitim programının hakemliğin gelişiminde kilit rol oynadığını dile getirip katılımcılara başarılar dilediği aktarıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor MHK Hakem Eğitmenleri Eğitimi İstanbul'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement