Murat Sözkesen: "Böyle Hakem Görmedim" - Son Dakika
Spor

Murat Sözkesen: "Böyle Hakem Görmedim"

Murat Sözkesen: "Böyle Hakem Görmedim"

Ünyespor'un İstanbul'da karşılaştığı ve 3-1 mağlup olduğu Güngörenspor maçının hakemini sert bir dille eleştiren teknik direktör Murat Sözkesen, "Futbol hayatımda ben böyle kötü bir müsabaka yöneten hakem görmedim."

20.11.2012 11:35

Ünyespor'un İstanbul'da karşılaştığı ve 3-1 mağlup olduğu Güngörenspor maçının hakemini sert bir dille eleştiren teknik direktör Murat Sözkesen, "Futbol hayatımda ben böyle kötü bir müsabaka yöneten hakem görmedim. Güngören maçını biz kaybetmedik, kaybettirildik. Biz 4 gol atsak 5 golle yenilirdik" dedi.

Ünyespor, geçen pazar günü İstanbul deplasmanında karşılaştığı Güngörenspor'a 3-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Güngörenspor karşısında sezonun en iyi futbolunu ortaya koymalarına rağmen mağlup oldukları için üzüldüklerini belirten teknik direktör Murat Sözkesen, "Karşılaşmaya iyi başladık ve 17. dakikada da öne geçtik. Biz gol attıktan sonra maçın hakemi adeta bize savaş açtı. Sezonun en iyi oyununu ortaya koyduğumuz müsabakada hakem triyosu kötüden öte oyunu adeta katlettiği maçta rakip lehine iki penaltı çalarak bizim mağlup olmamız için elinden geleni yaptı. Art niyetli olduklarını düşünüyorum. Biz bu maçta 4 gol atsak 5 golle mağlup olurduk. Faulle alakası olmayan hatta futbolcularımızın rakibe dokunmadığı pozisyonlarda bile faul çalındı. Çok rahat kazanabileceğimiz müsabaka elimizden alındı" diye konuştu.

"ELLE GOL ATTILAR"

Güngören müsabakasında hakem triosunun Ünyespor'un üç puanının elinden aldığını belirten Sözkesen, "26. dakikada çok ucuz penaltı çalan hakem, 49. dakikada Güngörenspor'lu futbolcunun alenen elle attığı golü de geçerli saydı. Ben bu yaşıma kadar böyle hakem ne gördüm nede duydum. Ama elimizden bir şey gelmiyor, hepsini Allaha havale ediyoruz" şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın bitmesi ile hakemin yanına giderek tepki gösterdiğini ve hakeme "Senin namusun ve şerefin var mı?" diye sorduğunu dile getiren Sözkesen, "Bu sözümü eğer hakem rapor ederse federasyon benden savunma isteyecek. Ben de savunmamda tüm detaylarıyla maçta yaşananları anlatacağım. Müsabakada görüntü çekimi yapılmış olsaydı sanıyorum hakem böyle davranamazdı. Ünyespor, Güngören maçını kaybetmemiştir, kaybettirilmiştir.

Ayrıca bu maçta şike olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Murat Sözkesen: 'Böyle Hakem Görmedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement