Müslüman Oyuncu Attı Taraftar Terk Etti - Son Dakika
Spor

Müslüman Oyuncu Attı Taraftar Terk Etti

Müslüman Oyuncu Attı Taraftar Terk Etti

İsrail'de Müslüman futbolcu Zaur Sadayev'in gol atması sonucu utanç verici bir olay yaşandı.

06.03.2013 13:26  Güncelleme: 15:13

Beitar Jerusalem ve Maccabi Netanya arasında oynanan maçta Müslüman futbolcu Zaur Sadayev gol attı diye taraftarlar stadı boşalttı.

Pazar günü Beitar Jerusalem ve Maccabi Netanya arsında oynanan İsrail ligi karşılaşmasında Jerusalem forması giyen Müslüman oyuncu Zaur Sadayev 48. dakikada takımdaki ilk golünü kaydedince stadı dolduran Beitar Jerusalem taraftarlarının bir kısmı bu durumu "hazmedemeyip" stadı boşaltarak akılları sıra Sadayev'i aşağılamaya çalıştılar.

Bu durum, İsrail'in sağduyulu bazı basın organları ve Avrupa'da "utanç verici" olarak nitelendirildi ve eleştirildi.

KULÜP BİNASINI ATEŞE VERMİŞLERDİ

Arap ve Müslüman karşıtı taraftar kitlesi olan İsrail'in Beitar Jerusalem takımı kadrosuna iki Çeçen oyuncuyu katmak istemesi üzerine üç taraftar maçta Müslüman karşıtı tezahürat yapmış ve tutuklanmıştı.

İsrail liginde Beitar Jerussalem'in iki Müslüman oyuncuyu kadrosuna katmak istemesi üzerine Müslüman karşıtı tezahürat yapan üç taraftar tutuklanmıştı. Bunun üzerine Müslüman karşıtı bir grup takım binasını ateşe verdi.

Olay yerine gelen itfaiye, yangının takım temsilcisinin ofisine atılan molotof kokteyli ile başladığını söyledi. Kulüp binasında ciddi hasar meydana gelirken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Müslüman Oyuncu Attı Taraftar Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement