Nani Galatasaray'a Çok Yakın - Son Dakika
Spor

Nani Galatasaray'a Çok Yakın

Nani Galatasaray\'a Çok Yakın

Galatasaray, Nani transferinde sona yaklaştı.

06.06.2013 19:53

Portekizli yıldızın transferi için beklenen gün geldi çattı! Ünal Aysal ile menajer Jorge Mendes bir araya gelecek. Pazarlığa girişecek ikili, Luis Nani'nin kaderini çizecek.

Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Nordin Amrabat, Wesley Sneijder ve Didier Drogba… Bu beş oyuncunun Galatasaraylı ve dünya yıldızı olmaları dışında bir ortak özelliği daha var: Sarı-kırmızılı takımın gündemine parçalı formayı giymeden çok çok önce girmeleri ve yılan hikayesine dönen transferlerinin er ya da geç mutlu sonla bitmesi! İşte bu listeye bir isim daha eklenmek üzere: Luis Nani!

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Bir yıl anlaşması kalmasına rağmen Manchester United ile sözleşmesini uzatmayan Nani, haftalardır Galatasaray'ın gündeminde. Portekizli oyuncu ile ilgilenen Juventus, 20 milyon euroyu geçen maliyet yüzünden transferden çekildi. Para konusunda son derece cömert olan Monaco devreye girdi ama Şampiyonlar Ligi'nden kopmak istemeyen Nani'yi bir türlü ikna edemedi. Sözün özü Galatasaray şu an 26 yaşındaki yıldız oyuncunun en ciddi talibi…

AYSAL&MENDES MASADA

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından Türkiye'ye çağrılan Nani'nin menajeri Jorge Mendes bugün İstanbul'a bekleniyor. Mendes ile bizzat Ünal Aysal muhatap olacak, taraflar pazarlığa oturacak.

Sezon başına 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme isteyen Nani'nin durumu karara bağlanacak. Anlaşma sağlanırsa, iş Manchester United'ı ikna etmeye kalacak.

(AMK)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Nani Galatasaray'a Çok Yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement