Olgunlar Liginde Şampiyon Pendik Kocadere - Son Dakika
Spor

Olgunlar Liginde Şampiyon Pendik Kocadere

Olgunlar Liginde Şampiyon Pendik Kocadere

Yalova’da Özel Atakent Hastanesi’nin sponsorluğunda yapılan 4. ASKF Olgunlar Ligi’nde şampiyonluğa Pendik Kocadere takımı ulaştı.

23.06.2014 17:04

Yalova'da Özel Atakent Hastanesi'nin sponsorluğunda yapılan 4. ASKF Olgunlar Ligi'nde şampiyonluğa Pendik Kocadere takımı ulaştı.

Ahmet Saraç sahasında oynanan maçta Pendik Kocadere ve 90+4 Termalspor takımları karşı karşıya gelirken ev sahibi ekip iki kez yenik duruma düşmesine karşın maçı 3-2 kazandı. Çok sayıda taraftarın izlediği maçta 90+4 Termalspor takımında forma giyen Termal Belediye Başkanı İsmail Atik 10 saniyede attığı golle turnuvanın en erken golüne imza attı. 11 takımın mücadele ettiği Özel Atakent Hastanesi'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen 4. ASKF Olgunlar Ligi Futbol Turnuvası final maçı ile son buldu.

Ahmet Saraç sahasında oynanan final maçında Pendik Kocaderespor ile 90+4 Termalspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan 90+4 Termalspor, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik 10 saniyede attığı golle 1-0 öne geçti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta 2 kez geriye düşmesine karşın oyundan kopmayan ve maçı 10 kişi tamamlayan Pendik Kocaderespor 2013-2014 sezonun şampiyonu oldu.

Final maçının ardından gerçekleşen ödül töreninde mutlu sona ulaşan Pendik Kocaderespor'a şampiyonluk kupasını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ın elinden aldı. Finalde kaybeden 90+4 Termalspor takımına kupasını Termal Belediye Başkanı İsmail Atik takdim etti. Yalova Kamu-Sen forması altında 12 gol kaydederek turnuvanın gol kralı olan Mahmut Kahveci ödülünü Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen İl Başkanı Zekeriya Yayla'nın ellerinden aldı. Turnuvanın en centilmen futbolcusu seçilen Teşvikiyespor'lu oyuncu Mehmet Ali Gül'e ödülünü Yalova Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Deviren verdi. 4. ASKF Olgunlar Ligi'nin bu yılki sponsoru olan Özel Atakent Hastanesi Müdürü Cengiz Akın'a plaketini Garden A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Okul takdim etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Olgunlar Liginde Şampiyon Pendik Kocadere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement