Olin Edirne'de Taştimur'un Yerine Ali Burgul - Son Dakika
Spor

Olin Edirne'de Taştimur'un Yerine Ali Burgul

Olin Edirne\'de Taştimur\'un Yerine Ali Burgul

Beko Basketbol Ligi takımı Olin Edirne, Gökhan Taştimur'un karşılıklı anlaşmayla feshedilen sözleşmesinin ardından takımın başına Ali Burbul'u getirildi.

06.12.2011 11:39

Beko Basketbol Ligi takımı Olin Edirne, Gökhan Taştimur'un karşılıklı anlaşmayla feshedilen sözleşmesinin ardından takımın başına Ali Burbul'u getirildi.

Taştimur'un ardından takımın başına yardımcısı Ali Burgul'un getirdiklerini, yeni bir antrenörle çalışmalarının riskli olacağını vurgulayan yönetici Ender Özden, şunları söyledi:

"Yönetim, Ali Burgul'un yardımcılığına da Erdem Can'ın getirilmelerinde büyük etken, takımı yakından tanımaları, ve bugüne kadar alınan başarılı sonuçların altında büyük emeklerinin olmasıdır. Yeni bir antrenörle anlaşma, beraberinde riskleri de taşıyabilirdi. Takımı tanıması zaman alabilirdi. Oyuncularla arasında uyum sorunu yaşanabilirdi. Maceralara girmektense bildiğimiz, tanıdığımız ve takımımızın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan iki eski antrenörümüzle devam etmenin yararlı olacağını düşündük."

İLK MAÇI AVRUPA LİGİNDE

Ali Burgul, Çarşamba günü Edirne'de oynanacak Eurochallenge Cup F grubu karşılaşmasında Belçika temsilcisi Generali Okapi Aalstar karşısında antrenör olarak ilk kez takımın başında yer alacak. Olin Edirne deplasmanda oynanan ilk maçı 95-70'lik skorla kaybetmişti. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Olin Edirne'de Taştimur'un Yerine Ali Burgul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement