Onun İçin Ölüme Giderim" - Son Dakika
Spor

Onun İçin Ölüme Giderim"

Onun İçin Ölüme Giderim"

Süleyman Seba’yı ziyaretinde, “Zahmet ettiniz” sözlerine başkan Aziz Yıldırım, “Ben ağabeyim için ölüme bile giderim” yanıtını verdi.

01.02.2014 14:36

"Dostluklar, kötü zamanda belli olur" sözü dün bir kez daha kanıtlandı... Operasyon geçiren Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba, kaldığı hastanede ziyaretçi akınına uğruyor.

Seba'nın önemli dostlarından biri olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da dün ziyaretçiler arasındaydı. Yıldırım'ı karşılayan, Seba'nın akrabası Erol Girişken'in, "Niye zahmet ettiniz. Şu an biz bile göremiyoruz. Buralara kadar gelmeseydiniz" şeklindeki sözlerine Yıldırım, "Erol sen diyorsun? Ben ağabeyimi görmeden hiçbir yere gitmem. Ben onun için ölüme bile giderim. O benim bu dünya da değer verdiğim birkaç insandan biri" diyerek Seba'ya olan sevgisini bir kez daha göstermiş oldu.

Süleyman Seba'yı ziyaret edenler arasında, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve eski yöneticiler Metin Keçeli ile Nuket Kalkavan'ın yanı sıra altyapı antrenörleri Ömer Gülen, Sarp Yiğit ve Kaan Demir de vardı.

Kartal Yiğit

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Onun İçin Ölüme Giderim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement