Orduspor, Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Orduspor, Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı.

04.02.2014 16:25  Güncelleme: 16:34

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir saat süren antrenmana, sakatlıkları devam eden Eren Özen ve Soro'nun yanı sıra salonda çalışan Landel katılmadı.

Teknik direktör Sözeri, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk devresinde deplasmanda var olan kazanma alışkanlıklarını Manisaspor maçında tekrarlamak istediklerini söyledi.

Rakiplerinin ligin en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayan Sözeri, şöyle konuştu:

"Manisaspor bu ligin çok koşan dinamik takımlarından biri. Geçen hafta mağlup oldular. Biz ilk yarıdaki deplasman performansımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. Çünkü artık içeride de kazanma alışkanlığını edindik. Oradan inşallah güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz ama zorlu bir maç olacağını biliyoruz. Bu maçtan üç puanla dönersek, gelecek adına çok daha farklı şeyler konuşabiliriz."

"Artık kendi takımlarına destek versinler"

Sözeri, tribünlere hiç taraftar gelmese de kendilerinin profesyonel olduklarını ve Orduspor armasına hizmet ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Orduspor, Orduluların, bu ilin takımı. Artık kendi takımlarına destek versinler diye düşünüyorum. Çünkü futbol olarak son haftalarda tatmin edemiyoruz ama en azından tabela olarak tatmin ettiğimizi düşünüyorum. En azından tribünlere gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement