Özel İmperial Hastanesi İdmanocağı'na Sponsor Oldu - Son Dakika
Spor

Özel İmperial Hastanesi İdmanocağı'na Sponsor Oldu

Özel İmperial Hastanesi İdmanocağı\'na Sponsor Oldu

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne çıkma başarısı gösteren İdmanocağı Voleybol Takımı'nın ismi yapılan sponsor anlaşması ile İmperial Hastanesi İdmanocağı oldu.

20.06.2014 10:29

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne çıkma başarısı gösteren İdmanocağı Voleybol Takımı'nın ismi yapılan sponsor anlaşması ile İmperial Hastanesi İdmanocağı oldu.

Sponsorluk antlaşması imza töreni ile resmiyet kazanırken, Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İdmanocağı Asbaşkan Opr. Dr. Ekrem Sağlam, Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne yükselen İdmanocağı bayan veleybol takımının gelecek sezon ligde İmperial Hastanesi İdmanocağı olarak mücadele edeceğini söyledi.

Amaçlarının Avrupa kupalarına katılmak olduğunu kaydeden Dr. Sağlam "Anadolu Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş olarak Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu başkan yardımcısı, ayrıca İdmanocağı Asbaşkanı olarak şimdiye kadar amatör sporlara destek verdik. Trabzon halkı sporu, sporcuyu seviyor. Bizler futbolun dışındaki basketbol, voleybol, hentbol gibi amatör sporları destekliyoruz. İdmanocağı Spor Kulübü'ne, İmperial Hastanesi olarak geçmişte verdiğimiz destekler, bundan sonra vereceğimiz desteklerle inşallah daha iyi yerlere gelecek. İdmanocağı'na, isim spor sponsorluğumuzu vererek ligde artık İmperial Hastanesi İdmanocağı ismiyle mücadele edecek. Vakıfbank, Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Beşiktaş, Galatasaray gibi takımlarla karşılaşarak inşallah başarılı bir yıl geçireceğiz. Amacımız ligde kalmak değil, ligi üst seviyelerde bitirip Avrupa kupalarına gitmektir. Onun için güçlü bir kadro oluşturduk" dedi.

İdmanocağı Spor Kulubü Başkanı Mehmet Öz de imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla daha da güçlendiklerini ifade ederek, "İdmanocağı Spor Kulübü olarak lige başladığımızdan beri İmperial Hastanesi'nin sponsorluğu adı altında mücadele ettik ve başarılı da olduk. Bugün artık isim sponsorluğu ile beraber hem biz hem İmperial Hastanesi'nin, Trabzon'un gerçek yüzünü gerçek performansını göstereceğine inanıyoruz. Dolayısıyla Trabzon'da ticari trend olarak yükselen İmperial Hastanesi, spor arenasında yükselen İdmanocağı birlikte ufuklarını artık yeni şampiyonluklara açıyor. İnşallah hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

İmperial Hastanesi Yönetim kurulu Üyelerinden Mehmet Çelebi ise bugüne kadar sponsor oldukları takımların başarılı olduklarını hatırlatarak "İmperial Hastanesi yönetim kurulu üyeleri olarak bugüne kadar sponsor olduğumuz bütün takım ve kulüpler zirveye oynadılar. Geçmişte Trabzon 1461 örneği var. Şimdi de İdmanocağı örneği ile beraber hem hastane olarak zirveyi zorluyoruz hem de spor alanında zirveyi zorlayacağız. Hayırlı olsun" diye konuştu.

İmperial Hastanesi Muhasebe Müdürü Hamdi Doğan ise "Bugüne kadar geçmişte olduğu gibi destek verdiğimiz amatör spor kulüplerinin başarısı bizi mutlu ediyor. Her iki tarafa da hayırlı olur inşallah. Trabzon'un kendi içinden bir değer çıkarması ve bu değeri de birinci ligde görmek gurur verici. Sponsorluğun iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Hastane Başhekimi Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik, yeni ismin uğurlu geleceğine inandığını belirterek "Milleti millet yapan bazı değerler var. Trabzon'u da Trabzon yapan değerlerinden bir tanesi sportif faaliyetler. İdmanocağı'nın yakaladığı heyecana bizde ortak olmak istiyoruz. Geçmişe baktığımız zaman bizim ismimiz bazı takımlara uğurlu geldiğini düşünüyoruz. İnşallah bizim ismimiz bundan sonrakilere de uğurlu gelir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından taraflar arasında sponsorluk antlaşması imzalandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özel İmperial Hastanesi İdmanocağı'na Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement