Özel Sporcular Fransa'ya gitti, IPC Para Atletizm Dünya Şampiyonası'nda madalya mücadelesi verecek - Son Dakika
Spor

Özel Sporcular Fransa'ya gitti, IPC Para Atletizm Dünya Şampiyonası'nda madalya mücadelesi verecek

Özel Sporcular Fransa\'ya gitti, IPC Para Atletizm Dünya Şampiyonası\'nda madalya mücadelesi verecek

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, milli takımın 9-17 Temmuz tarihlerinde Paris'te düzenlenecek IPC Para Atletizm Dünya Şampiyonası'na katılacağını duyurdu. Esra Bayrak, Fatma Damla Altın, Eda Yıldırım ve Ebrar Keskin, Türkiye'yi temsil edecek ve 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na kota kazanmayı hedefliyor. Federasyon Başkanı Birol Aydın, sporculara ve antrenörlere güvendiğini belirterek, dualarının ve desteklerinin onlarla olacağını ifade etti.

07.07.2023 20:29

Özel sporcular, IPC Para Atletizm Dünya Şampiyonası'na katılmak üzere Fransa'ya gitti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre milli takım, 9-17 Temmuz tarihlerinde başkent Paris'te gerçekleştirilecek IPC Para Atletizm Dünya Şampiyonası'nda madalya mücadelesi verecek.

2024 Paris Paralimpik Oyunları'na kota veren şampiyonada Türkiye adına Esra Bayrak, Fatma Damla Altın, Eda Yıldırım ve Ebrar Keskin yarışacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, "Şampiyonaya çok iyi hazırlandık, hedefimiz 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na kota veya kotalar kazanmak. Sporcularımıza ve antrenörlerimize güveniyorum, dualarımız ve desteklerimiz onların yanında olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Özel Sporcular Fransa'ya gitti, IPC Para Atletizm Dünya Şampiyonası'nda madalya mücadelesi verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement