Paylaşımlarıyla Emre Belözoğlu'nun tepkisini çeken Daum suskunluğunu bozdu: Yapmaya devam edeceğim - Son Dakika
Spor

Paylaşımlarıyla Emre Belözoğlu'nun tepkisini çeken Daum suskunluğunu bozdu: Yapmaya devam edeceğim

Paylaşımlarıyla Emre Belözoğlu\'nun tepkisini çeken Daum suskunluğunu bozdu: Yapmaya devam edeceğim

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, bu sezon Sarı Lacivertliler'in maçları sonrası yaptığı paylaşımlarla ilgili konuştu ve "Türkiye benim ikinci evim. Bu paylaşımları yaptım ve yapmaya devam edeceğim" dedi.

08.03.2021 11:12  Güncelleme: 11:43

Alman Teknik Direktör Christoph Daum, Fenerbahçe maçları sonrasında yaptığı Türkiye paylaşımlarıyla ilgili konuştu.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun kendisinin puan kayıpları sonrası yaptığı paylaşımlardan rahatsızlık duydukları yönündeki açıklamalar için Beyaz TV'ye konuşan Daum, paylaşım yapmaya devam edeceğini söyledi.

"ADIMIN GEÇMESİNDEN DOLAYI GURURLUYUM"

Fenerbahçe ile adının anılmasından mutlu olduğunu kaydeden Alman hoca, "Türkiye ile güçlü ilişkilerim var. Türkiye'de futbolu seven ve bana her zaman iyi dileklerini gönderen çok arkadaşım var. Türkiye hep benim ikinci evim. Sadece futbolla veya futbol kulübüyle ilgisi yok. Ancak adımın geçmesinden dolayı gururluyum. Ben yıllardır bu paylaşımları yapıyorum. Yapmaya da devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Paylaşımlarıyla Emre Belözoğlu'nun tepkisini çeken Daum suskunluğunu bozdu: Yapmaya devam edeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GERÇEK FB: senin aykut kocamandan daha cesaretli furtbol oynattığın için hep burda olmanı isterim erol bulut daha büyük takımı çalıştıracak kadar tecrübesi yoktur.bu kadar oyuncu bu kadar kaliteli oyuncularla iş yapamıyor.aykut kocaman sakın gelmesin 1 gol atıp 90 dakika savunma yapan bir korkaktır.DAUM GEL AÇIK FUTBOL OYNAT GOLLERLE DOYALIM. 14 1 Yanıtla
  • Ertaç: Ne günlere kaldık Emre Daum a kızıyor 11 0 Yanıtla
  • ALİ KOÇ: ADAM SİN DAĞUM 5 0 Yanıtla
  • 3t: primci daum sana ekmek yok bu vatanda hadi isine 0 0 Yanıtla

Advertisement