Perde Arsenal - Chelsea Derbisiyle Kapanıyor - Son Dakika
Spor

Perde Arsenal - Chelsea Derbisiyle Kapanıyor

Perde Arsenal - Chelsea Derbisiyle Kapanıyor

Premier League'de 17. haftanın perdesi Arsenal ile Chelsea derbisiyle kapanıyor.

23.12.2013 18:16  Güncelleme: 18:25

Premier League'de 17. haftanın perdesi müthiş bir mücadeleyle kapanıyor. Arsenal ile Chelsea zirvenin kırılma mücadelelerinden birinde kozlarını paylaşacak. Son yılların en iyi sezonunu geçirmesine karşın son iki maçından galibiyet çıkaramayan Arsenal maç eksiğle kaybettiği liderliğini bu mücadeleyi galibiyetle kapattığı takdirde yeniden elde edecek. Tam anlamıyla ritmini bulamayan Mourinho'nun takımı ise kazandığı takdirde liderle aynı puana ulaşacak.

Emirates Stadı'nda oynanacak zorlu karşılaşmada ev sahibi takımda geçtiğimiz haftalarda taraftara orta parmağını gösterdiği için disiplin kurulundan ceza alan Jack Wilshere forma giyemeyecek. Ayrıca Koscielny, Abou Diaby, Chamberlain ve Yaya Sanogo da sakatlıkları nedeniyle kadroda yok. Chelsea'de ise Michael Essien cezalı, Ryan Bertrand ve Marco van Ginkel de sakat.

Merakla beklenen ve saat 22.00'de oynanacak karşılaşmaya Arsenal'in Szczesny, Sagna, Gibbs, Mertesacker, Vermaelen, Ramsey, Mesut Özil, Arteta, Cazorla, Walcott, Giroud 11'iyle çıkması bekleniyor. Konuk ekipte Mourinho'nun ise sahaya; Cech, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ivanovic, Obi Mikel, Ramires, Juan Mata, Willian, Hazard ve Torres 11'iyle çıkması muhtemel.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Perde Arsenal - Chelsea Derbisiyle Kapanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement