Premier Lig'de Zorlu Randevu: Tottenham - Liverpool - Son Dakika
Spor

Premier Lig'de Zorlu Randevu: Tottenham - Liverpool

Premier Lig\'de Zorlu Randevu: Tottenham - Liverpool

Premier Lig'de 3. hafta karşılaşmalarında Tottenham, sahasında Liverpool'u ağırlıyor.

30.08.2014 20:17

Sezonu 2-1'lik Southampton galibiyetiyle açan, daha sonra Manchester City'ye 3-1'lik skorla boyun eğen Liverpool, zorlu Tottenham deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor.

Oldukça hareketli bir transfer dönemi geçiren Liverpool'da zorlu maç öncesi en çok merak edilen soru, takımın son transferi Mario Balotelli'nin bu maçta forma giyip giymeyeceği.

Pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayan Balotelli, yaptığı ilk açıklamalarda Premier Lig'de ayrılma kararının kendisi için hata olduğunu söylemişti.

Brendan Rodgers'ın maç öncesi yaptığı açıklamalarda Balotelli hakkındaki görüşleri şöyle olmuştu: "Mario iyi durumda. Buraya kısa sürede uyum sağladı. Antrenmanlarda harika bir performans sergiledi. Sadece futbola odaklanmış durumda ve işini iyi şekilde yapıyor. Burada yapacak çok işi olacak."

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Tottenham ise ligdeli ilk iki maçında da sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

Teknik Direktör Mauricio Pochettino, geçen sezon White Hart Lane'deki 5-0'lık Liverpool yenilgisinin üzerinden çok zaman geçtiğini belirtirken, "Yeni bir sezondayız. Farklı bir stilimiz, oyun anlayışımız var. Liverpool yaz döneminde ciddi harcamalar yaptı. Biz ise farklı bir yol izledik. Elimizdeki kadroya güveniyorum. Sahaya galibiyet için çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Tottenham'da Kyle Walker ve Roberto Soldado'nun sakatlıkları devam ediyor. Takımın yeni transferi Federico Fazio'nun ise bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Liverpool'da ise Alberto Moreno, Glen Johnson ve Jose Enrique sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Premier Lig'de Zorlu Randevu: Tottenham - Liverpool - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement