Ranocchia Galatasaray'a Yaklaşıyor - Son Dakika
Spor

Ranocchia Galatasaray'a Yaklaşıyor

Ranocchia Galatasaray\'a Yaklaşıyor

Bir süredir Galatasaray’ın gündeminde olan Interli Andrea Ranocchia’yla ilgili İtalya’da oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor.

01.02.2014 14:36

İtalya'dan gelen haberlere göre Galatasaray'ın yarım sezonluğuna kiralamak için büyük çaba sarffettiği Andrea Ranocchia'nın Pazartesi günü sarı-kırmızılılara imza atabileceği belirtiliyor.

Sky Sport Italia'nın özel haberinde Galatasaray'ın Inter'le Andrea Ranocchia'nın kiralanması için anlaşmasına rağmen günlerdir oyuncuyla sarı-kırmızılılar arasında yaşanan problemler nedeniyle imzanın gelmediği belirtilirken, Galatasaray'a fazla gelen oyuncu ücreti sonrasında Andrea Ranocchia'nın indirime gittiği bildirildi.

Daha önce Premier League ekiplerinden Chelsea ve Manchester United'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği ve son olarak da Borussia Dortmund'un kadroya katmak için girişimde bulunduğu Ranocchia'nın transfer döneminin biteceği son gün olan 3 Şubat'a kadar Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Inter'de son haftalarda fazla oynama şansı bulamayan ve Dünya Kupası'nda Cesare Prandelli'nin takımında yer alabilmek için oynama ihtiyacı bulunan 25 yaşındaki stoperin Galatasaray'a gelmesi durumunda sarı-kırmızılıların oyuncuyu sezon sonunda satın almak için opsiyona sahip olmayacağı da ayrıca ifade ediliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ranocchia Galatasaray'a Yaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement