Beşiktaş'ın Ricardo Costa Israrı Sürüyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Ricardo Costa Israrı Sürüyor

Beşiktaş\'ın Ricardo Costa Israrı Sürüyor

Beşiktaş, ara transfer döneminin kapanmasına az bir süre kalmasına rağmen Ricardo Costa için girişimlerini sürdürüyor.

01.02.2014 14:42  Güncelleme: 15:12

Ara transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala stoper transferini gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş’ta belirsiz sürüyor.

Beşiktaş bir süredir Valencia'nın 32 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa’dan gelen kötü haberle sarsıldı. Portekizli yıldız mikro blog sitesi twitter'dan yaptığı açıklamada,"Herkese iyi geceler, Valencia'da kalacağımı söylemek istiyorum. Herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.

BASIN "BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞME VAR" DİYOR

Ancak İspanyol kaynakları Valencia yönetiminin, 32 yaşındaki tecrübeli stoperi uygun bir bonservis ücreti karşılığında satabileceğini belirtiyor. Valencia yerel basınındaki haberlerde, Beşiktaşlı yöneticilerin hala Valencia kulübüyle görüşmeler yaptığı ifade ediliyor.

Öte yandan, İsviçreli Senderos’u kadrosuna katan Valencia’nın bu transfer hamlesinden sonra Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor.

İSTANBUL'A SICAK BAKMIYOR AMA...

Bu sezon İspanyol kulübünde 15 lig maçına çıkan 32 yaşındaki defans oyuncusu için Kartal'ın şartları zorladığı ifade edildi. İddialara göre, tecrübeli oyuncunun İstanbul’a gelmeye şu an için sıcak bakmıyor. Bu nedenle, Siyah-beyazlı yönetimin oyuncuyu ikna etmek için büyük çaba harcadığı dile getiriliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Ricardo Costa Israrı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement