Beşiktaş, Milan'dan Luiz Adriano'yu İstiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Milan'dan Luiz Adriano'yu İstiyor

Beşiktaş, Milan forması giyen Brezilyalı forvet Luiz Adriano'nun transferi için girişimlerine başladı.

06.08.2016 02:13  Güncelleme: 10:31

Mario Gomez ısrarında dünkü sürpriz gelişmeler sonrası geri adım atan Beşiktaş'ta rota Milan'lı Luiz Adriano'ya çevrildi. Başkan Fikret Orman'ın daha önce Gomez görüşmesi sonrası randevulaştığı Brezilyalı golcünün menajeri Gilmar Veloz'la bugün bir araya geleceği öğrenildi. Santrfor krizine artık nokta koymak isteyen Orman'ın menajerle anlaşılması halinde Milan'ı ikna turlarına başlayacağı belirtildi. İtalyanlar'a bonservis için ilk planda 5 milyon Euro'dan kapı açılacağı bildirildi.

ETO'O'DA BEKLE GÖR POLİTİKASI

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, teklifin kabul edilmemesi halinde kiralama yönteminin de masaya yatırılacağı kaydedildi. Mario Gomez örneğinde olduğu gibi geçen sezonu hayal kırıklığıyla geçiren 29 yaşındaki golcünün Beşiktaş'ta parlayabileceği kozu kullanılıp satış opsiyonlu bir teklif yapılacağı ifade edildi. Milan da istediği süreyi alamayan Adriano'nun da ayrılmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında. Orman'ın Adriano konusunda ısrarcı olacağı belirtilirken, Antalyaspor'lu Eto'o için ise bekle ve gör politikasının uygulanacağı aktarıldı. Eto'o'nun kulübüyle uzlaşması halinde siyah-beyazlıların transferi bitirmek için devreye gireceği vurgulandı.

VASATI GEÇEMEDİ

Milan, geçen sezon Shakhtar Donetsk'ten transfer ettiği Adriano için 8 milyon euro bonservis ödemişti. Ancak Adriano geçen sezon 29 maçta forma giydiği Milan'da 6 gol, 4 asistle oynayıp beklentilerin çok altında kaldı.

.

Beşiktaş, Milan\'dan Luiz Adriano\'yu İstiyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Milan'dan Luiz Adriano'yu İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement