"Sahada Konuşacaksınız" - Son Dakika
Spor

"Sahada Konuşacaksınız"

"Sahada Konuşacaksınız"

Kolombiya'nın efsane isimlerinden Carlos Valderrama'dan Trabzonspor'un eski oyuncusu Teofilo Gutierrez'e sert eleştiri geldi.

15.11.2013 17:41

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen, yeni sezonda River Plate'e transfer olan Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez'e geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar nedeniyle tepkiler gelmeye devam ediyor. Lanus maçının ardından takım arkadaşlarına eleştirilerde bulunan ve gol atabilmesi için takımın bir orkestra ahenginde olması gerektiğini vurgulayan Gutierrez'e, Kolombiya'nın efsane isimlerinden Carlos Valderrama'dan eleştiri geldi.

Futbolcuların bu tip açıklamalar yapmasının doğru olmadığını belirten Valderrama, "Teo, River Plate'e alışmaya çalışıyor. Ancak bir yabancının evine ilk kez gittiğinizde sessiz olursunuz. Birinin evine gidip ona saygısızlık yapamazsınız. Futbolda ne söylemek istiyor, ne anlatmak istiyorsanız bunu sahada yaparsınız. Sahada konuşacaksınız; iyiyseniz sorunun sizde olmadığını herkes görecektir. Aksi durumda çözülmesi gereken bir sorun var demektir" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Faryd Mondragon'a da övgüler yağdıran Valderrama, tecrübeli kalecinin örnek bir profesyonel olduğunu, halen 20 yaşındaki gibi perfomans sergilediğini söyledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Sahada Konuşacaksınız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement