Samet Gül, Yeniden İnegölspor'da - Son Dakika
Spor

Samet Gül, Yeniden İnegölspor'da

Samet Gül, Yeniden İnegölspor\'da

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, Pendikspor'da forma giyen eski oyuncusunu yeniden kadrosuna dahil etti.

29.08.2013 17:49  Güncelleme: 18:02

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, bir eski yıldız oyuncusunu daha kadrosuna dahil etti. İnegölspor'dan Pendikspor'a transfer olan Samet Gül yeniden bordo-beyazlı ekibe dönerken, iç transferde de Gökhan Arslan'ın sözleşmesi bir yıl uzatıldı.

Her iki oyuncu için tesislerde imza töreni düzenlenirken, törende konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, "2013-2014 futbol sezonu için oluşturmayı düşündüğümüz takımımız hemen hemen yüzde 100'e varan bir şekilde şekillenmiş durumda. Gökhan Arslan zaten sözleşmeli futbolcumuzdu. Kendisi ile 1 yıl sözleşmemizi uzattık. Bu anlayışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Birde 1 yıl ara verdiğimiz çok sevdiğimiz bir kardeşimiz Samet Gül kardeşimiz var. Şahsiyetini ve futbolunu her zaman beğendiğimiz, ahlakını takdir ettiğimiz bir kardeşimizdi. Kendisi ile 1 yıl ayrı kalmıştık. Bu yıl kendisine yapmış olduğumuz teklifi kabul etti. Kendisi ile 2 yıllık bir anlaşmaya vardık. Her iki futbolcu kardeşimize de kazasız, belasız, sakatsız bir futbol sezonu diliyorum" dedi.

Sözleşmesini bir yıl daha uzatan Gökhan Arslan ise, "İnegölspor'da ikinci sezonum. Geçen sene play-off'larda talihsiz bir şekilde elendik. İnşallah bu sene hedeflediğimiz yere ulaşırız. Sözleşmem her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun" derken, Pendikspor'dan transfer edilen Samet Gül de, "İnegölspor gibi güzel bir camiadan 1 yıl ayrı kaldım. Tekrardan anlaşmak benim için onur verici. İnşallah hem İnegölspor, hem de benim açımdan bu sezon ve gelecek sezon hayırlı geçer. İnşallah başarılara imza atarız. İki taraf hakkında da hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Samet Gül, kendisini iki yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan imzayı atarken, Gökhan Arslan da bir yıl daha sözleşmesini uzatan imzayı attı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samet Gül, Yeniden İnegölspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement