Samir Nasri, Antalyaspor'a Unutulmayacak Kazığı Attı - Son Dakika
Spor

Samir Nasri, Antalyaspor'a Unutulmayacak Kazığı Attı

Antalyaspor'dan ayrılan Samir Nasri'nin, daha kulüple anlaşırken FIFA'dan alacağı cezayı bildiği ve yönetim değişikliğini bahane ederek takımdan ayrıldığı ortaya çıktı.

27.02.2018 07:10  Güncelleme: 08:54

Sözleşmesinde doping cezası alması halinde Antalyaspor'un lehine madde bulunan yıldız oyuncu, 1 milyon Euro fesih bedeli cebine koyup gittikten sonra futboldan men cezası aldı!

Fanatik'in haberine göre Samir Nasri tatildeyken 26 Aralık 2016'da tedavi için Los Angeles'ta gittiği özel bir klinikte iyileşmesi adına yasaklı madde enjekte edildi. Bu durumun ortaya çıkmasının ardından hakkında soruşturma açılan Samir Nasri'nin alacağı ceza merakla bekleniyordu. Antalyaspor'a transferi esnasında da bu konuyu yakından takip eden dönemin başkanı Ali Şafak Öztürk oyuncunun sözleşmesine, "Ceza alması halinde Antalyaspor'un hakları saklı kalır" maddesi koydurmuştu.

CEZAYI BEKLİYORDU

Ancak Kırmızı-Beyazlılar bu konuda çok büyük bir oyuna geldi. Dünyaca ünlü oyuncu cezasının Şubat ayında açıklanacağını biliyordu. Bu yüzden Antalyaspor'daki sözleşmesini feshedebilmek için yönetim değişikliği ve takımın içinde bulunduğu durumu bahane ederek ayrılmak istediğini söyledi. Kendisine kolaylık sağlanmaması durumunda ise alacakları geciktiği takdirde FIFA'ya gideceğini iletti.

YÖNETİM FESİH YOLUNU SEÇTİ

Cihan Bulut başkanlığında kurulan yeni yönetim ise çok ilginç bonuslarla 7 milyon Euro'yu bulduğu iddia edilen bir maliyeti olan Nasri'yle sözleşmeyi feshetme yolunu seçti. Ancak Nasri'nin planı burada da işledi. Antalyaspor'dan 1.25 milyon Euro fesih bedeli talep eden Nasri, belli taksitlerle 1 milyon Euro üzerinde el sıkıştı ve alacağı cezayı umursamadan şehri terk edip tatile gitti. Gelen teklifleri değerlendirmeye bile almadı. Arkasında ise Antalyaspor'u belki de birkaç yıl geriye gitmesine neden olacak bir enkaz bıraktı.

Samir Nasri, Antalyaspor\'a Unutulmayacak Kazığı Attı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Samir Nasri, Antalyaspor'a Unutulmayacak Kazığı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Rizeli: Şerefini parayla satan futbolcu... 12 1 Yanıtla
  • unutma: ali şafak ve babası azize ödesin. öyle beşiktaşa laf söylemekle olmuyo başkanlık. noldu eto noldu nasri puuuf paralar güzelim antalyadan çıkıyo. yazık. 10 3 Yanıtla
  • Bilirkişi: Boşa gidem paralar!! Yazık!! Bu parayla en az 20 yıldız futbolcu alt yapıdan türk futboluna kazandırılabilirdi Antalya 10 2 Yanıtla
  • hımn: güzel kazık yemeseymiş antalyada... 12 0 Yanıtla
  • Baba: SADECE NASRİMİ KAZIK ATTI.YILLARCA HEP PARALAR ÇÖPE GİTMEDİMİ????? 12 0 Yanıtla
  • Ertaç Eser: Emekli futbolcular transfer edilmesin artık. 8 1 Yanıtla
  • Yerli ve Milli Üretim Şart: tüm klüpler yerli futbolcu oynatsın , yabancı futbolculara oluk oluk para akıyor , bu enayiliğe bir son verilsin. yazık günah israf 5 2 Yanıtla
  • De here: Bütün yaşlılar türkiyeye 5 1 Yanıtla
  • Cevo: Kesin Yıldırım Demirörenin parmağı vardır 4 1 Yanıtla
    KARAMURAT: tabii canım sözleşmeyi demirören hazırlıyor akla bak 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement