"Şampiyonadan Başarılarla Dönmek İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

"Şampiyonadan Başarılarla Dönmek İstiyoruz"

"Şampiyonadan Başarılarla Dönmek İstiyoruz"

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Çınar, "Şampiyonadan başarılarla dönmek istiyoruz." dedi.

20.06.2013 16:50  Güncelleme: 16:54

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, Büyük, Genç ve Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'ndan başarıyla dönmek istediklerini söyledi.

Çınar,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 Mayıs-13 Haziran arasında Kastamonu'da Boks Federasyonu'na ait Kamp Eğitim Merkezi'nde yaptıkları güç ve kondisyon kampının ardından, milli takım kadrosunu belirlediklerini anlattı.

Kastamonu'da şampiyona öncesi son bir kamp daha yapacaklarını ifade eden Çınar, şöyle konuştu:

"İlk kampa katılan 21 sporcu arasından belirlenen 9 kişilik Yıldız Bayan Boks Milli Takımı ile 29 Haziran'a kadar Kastamonu'da kamp yapacağız. Son kampımızda müsabaka kamp programını uygulayacağız. Bu kampın ardından Macaristan'a gideceğiz. Macaristan'da 30 Haziran-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Büyük, Genç ve Yıldız Bayanlar Avrupa Birliği Boks Şampiyonası'na katılacağız."

Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktıklarını dile getiren Çınar, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

"AB Şampiyonası'ndan başarılarla dönmek istiyoruz" diyen Çınar, ilk defa sorumlu antrenör olarak milli takımın başında yer alacağını kaydetti.

Çınar, Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı'nda Hazel Gökduz, Ülkü Çağırır, Sümeyye Kesikoğlu, Naile Portakal, Urguya Uz, Esra Yıldız, Gizem Aydemir, Buse Naz Sürmeneli ve Canan Metin'in yer aldığını sözlerine ekledi. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Şampiyonadan Başarılarla Dönmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement