Samsunspor'un Hedefi Galibiyet - Son Dakika
Spor

Samsunspor'un Hedefi Galibiyet

Samsunspor\'un Hedefi Galibiyet

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Üst sıralardaki yerimizi korumak ve daha üstlere çıkmak için Fethispor maçından mutlaka puan ve puanlar almamız gerekli"

25.01.2014 13:44

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Üst sıralardaki yerimizi korumak ve daha üstlere çıkmak için Fethiyespor maçından mutlaka puan ve puanlar almamız gerekli" dedi.

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda Fethiyespor ile yapacakları maça hafta boyunca çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Fethiyespor'un dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu belirten Soğuk, "Üst sıralardaki yerimizi korumak ve daha üstlere çıkmak için Fethiyespor maçından mutlaka puan ve puanlar almamız gerekli. Bunu da yapabilecek güçteyiz ancak rakibimizi küçümsemiyoruz. Onlar da son haftalarda çıkış yakaladı ancak bundan sonraki haftalarda maç telafisi imkansız hale geliyor. Çünkü ligin sonuna doğru gidiliyor. Onlar küme düşmeme biz de yukarıdan kopmama için mücadele edeceğiz. Rakibimiz ne kadar iyiyse biz de son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. İnşallah iyi mücadele ederek mutlak puan veya puanlar alarak Samsun'a döneriz" diye konuştu.

Deplasmanlarda iyi oynadıklarını dile getiren Soğuk, "Deplasmanda çok iyi mücadele ediyoruz. Bunu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da gördük. Umarım bu maçta da o performansı yakalarsak, galip gelmememiz içten bile değil" şeklinde konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor'un Hedefi Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement